4 Απριλίου 2020

Το έριξαν στην πλάκα με το TAXIS οι λογιστές της Κέρκυρας

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC Είδαν και απόειδαν οι λογιστές της Κέρκυρας με τα συνεχόμενα και αδιόρθωτα προβλήματα που παρουσιάζει το σύστημα TAXIS και το έριξαν στην πλάκα. Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας κυκλοφόρησε ένα Δελτίο Τύπου με το οποίο ενημερώνει τα μέλη του ότι στο εξής καθιερώνονται «διανυκτερεύοντα λογιστικά γραφεία», βάσει της οδηγίας του υπουργείου Οικονομικών για εκτύπωση των εκκαθαριστικών κατά προτίμηση μετά τις 10 το βράδυ, αλλά και ότι κάνει προσπάθεια ώστε να συνδεθεί το «μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού» με τα «διανυκτερεύοντα» ώστε να επεμβαίνει άμεσα όπου χρειάζεται! 

Μέσα στις… πρωτοβουλίες των λογιστών είναι ακόμα και… «η διοργάνωση Λευκής Νύκτας Λογιστικών Γραφείων σε εβδομαδιαία βάση και ιδιαίτερα τις παραμονές λήξης φορολογικών υποχρεώσεων»!  

Η ανακοίνωση δεν παραλείπει να απευθύνει και μια «συμβουλή» προς τους αρμοδίους: «Αιδώς Αργείοι».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση: 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
(Σ.Ε.Λ.Κ.Ε.)
Αλκίνοου 89, Κέρκυρα
ΤΗΛ 2661022370, 2661043295

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας (ΣΕΛΚΕ) ανταποκρινόμενο άμεσα στο κάλεσμα της Γ.Γ.Δ.Ε. και της Γ.Γ.Π.Σ προς τους φορολογούμενους για την χρήση του TAXIS στις ώρες μη αιχμής και κατά προτίμηση μετά τις 22:00., και επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των εκκαθαριστικών εκδίδεται απ’ τα λογιστικά γραφεία, ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

1. Να καθορίσει διανυκτερεύοντα Λογιστικά Γραφεία σ’ ολόκληρο το νησί. Για την επιτυχία του ανωτέρου μέτρου θα έλθει σ’ επαφή με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Κέρκυρας καθώς και με το Σύλλογο Νοσοκομειακών Γιατρών που έχουν εμπειρία από εφημερίες, αλλά και με την ευκαιρία ν’ αρχίσει και μια καλύτερη συνεργασία για την αντιμετώπιση τυχόν εγκεφαλικών κλπ παθήσεων των φορολογούμενων απ΄ την ανακοίνωση του ύψους των φόρων.

2. Συνάντηση με τη διοίκηση του ΕΚΑΒ , ώστε να βρεθεί τρόπος online σύνδεσης (free wifi κλπ) του μοναδικού ασθενοφόρου που εφημερεύει στο νησί με τα διανυκτερεύοντα λογιστικά γραφεία 

3. Συνεργασία με την Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κέρκυρας και των επαγγελματιών της πόλης της Κέρκυρας στη βάση του εθελοντισμού για την άμεση διακομιδή όσων δεν προλαβαίνει το ΕΚΑΒ , ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τον τουρισμό. 

4. Τη διοργάνωση Λευκής Νύκτας Λογιστικών Γραφείων σε εβδομαδιαία βάση και ιδιαίτερα τις παραμονές λήξης φορολογικών υποχρεώσεων. 

…………………….αιδώς αργείοι

Κέρκυρα 29/09/2014 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΟικονομία