Πολιτική

Το «ευχαριστώ» της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη σε Εμμάνουελ και Μπριζίτ Μακρόν για την έκθεση στο Λούβρο

Η σύζυγος του πρωθυπουργού με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει λόγο για «ένα ταξίδι στο χρόνο που συγκινεί, εμπνέει και δυναμώνει την αξία της ελευθερίας»

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη ευχαρίστησε το ζεύγος Μακρόν για την ελληνογαλλική έκθεση που παρουσιάζεται στο Μουσείο του Λούβρου με αφορμή τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης. 

Η σύζυγος του πρωθυπουργού με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει λόγο για «ένα ταξίδι στο χρόνο που συγκινεί, εμπνέει και δυναμώνει την αξία της ελευθερίας». Μάλιστα συνοδεύει το σχόλιό της με τρεις φωτογραφίες στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και τον Εμανουέλ και τη Μπριζίτ Μακρόν.

Αναλυτικά η ανάρτηση

 «Ιστορική έκθεση για την Ελλάδα και τη Γαλλία παρουσιάζεται στο Μουσείο του Λούβρου με αφορμή τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης. Ένα ταξίδι στο χρόνο που συγκινεί, εμπνέει και δυναμώνει την αξία της ελευθερίας. Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο, @emmanuelmacron και στην Brigitte Macron».

View this post on Instagram

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki)

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη συναντήθηκαν με το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας στο μουσείο του Λούβρου  με αφορμή την έκθεση «Αθήνα-Παρίσι, η γέννηση της σύγχρονης Ελλάδας».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική