Πολιτική

Το μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: «Η σκέψη μας στους πιο αδύναμους που χρειάζονται τη στήριξή μας»

Στην Τήνο βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρωθυπουργός «η σκέψη μας πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας», «αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας».

Αναλυτικά το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πάσχα:
Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία.

Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα να τις περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας. Η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις Άγιες μέρες, αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς.

Εδώ, από τη Μεγαλόχαρη της Τήνου, αυτό το τόσο σημαντικό νησί για την Ορθοδοξία μας, θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Χρόνια πολλά».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως, ενώ χθες παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική