Πολιτική

Το μήνυμα του βουλευτή της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα μετά την αποσωλήνωση: «Η μάχη αντιμετωπίζεται μόνο με εμβόλιο»

«Ο ιός κάνει απότομες αλλαγές», δήλωσε ο βουλευτής που νοσηλευόταν επό 16 ημέρες – «Το πιο τρομακτικό είναι στη ΜΕΘ, που βλέπεις τους άλλους ασθενείς», πρόσθεσε

«Η μάχη κατά του κορωνοϊού αντιμετωπίζεται μόνο με εμβόλιο», το μήνυμα που στέλενει ο διπλά εμβολιασμένος βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας, μετά το εξιτήριο και την πολυήμερη μάχη του με τον κορωνοϊό. 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά όταν χρειάστηκε να διασωληνωθεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Η νοσηλεία του δεν ήταν απλή υπόθεση καθώς διήρκεσε επί δύο ολόκληρες εβδομάδες,  για την ακρίβεια λίγο περισσότερο, για 16 ημέρες. 

Η πορεία της υγείας του, ωστόσο, βελτιώθηκε στην πορεία, με τους γιατρούς να προχωρούν στην αποσωλήνωση του βουλευτή ύστερα από δύο μέρες στην εντατική.

«Η μάχη κατά του κορωνοϊού αντιμετωπίζεται μόνο με το εμβόλιο. Ήμουν 16 ημέρες στο νοσοκομείο. Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η διασωλήνωση. Εμεινα δύο μέρες στη ΜΕΘ, η μία με διασωλήνωση και η άλλη προληπτικά», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, που είναι διπλά εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού.

«Όλο αυτό είναι πολύ μοναχικό. Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μια πραγματική μάχη. Νοσηλεύτηκα Δευτέρα και διασωληνώθηκα Τετάρτη. Ο ιός κάνει απότομες αλλαγές» συμπλήρωσε, τονίζοντας πως «το πιο τρομακτικό είναι στη ΜΕΘ, που βλέπεις τους άλλους ασθενείς».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική