Διεθνή

Τραγωδία με δύο παιδιά νεκρά σε ράλι στην Πορτογαλία

07F847315603CB3BF7C390B3E16D7D21.jpgΤα δύο αγοράκια έχασαν τη ζωή τους όταν ένα από τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στο ράλι έπεσα πάνω σε θεατές σε σημείο όπου δεν υπήρχαν προστατευτικά εμπόδια. Νεκρή είναι και μία γυναίκα, ενώ ακόμα οκτώ άτομα τραυματίστηκαν.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα αυτοκινήτων που διοργανώθηκε στη πόλη Γκιμαράες της Πορτογαλίας, όταν ένα από τα αγωνιστικά οχήματα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στους θεατές που παρακολουθούσαν από ένα σημείο που δεν είχε προστατευτικά εμπόδια.

Νεκρά είναι δυο αγοράκια ηλικίας 8 και 13 ετών καθώς και μια 48χρονη γυναίκα.

Άλλα οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα Πούμπλικο η οποία επικαλείται πηγές της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Μια 40χρονη γυναίκα η οποία φέρει τραύμα στο κεφάλι και μια νεαρή γυναίκα που έχει 18 κατάγματα στο πόδι, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης Μπράγκα όπως ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Στο νοσοκομείο, σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε και ο οδηγός του μοιραίου οχήματος.

Το τραγικό συμβάν έγινε περίπου στις 15:25 τοπική ώρα της Κυριακής, λίγο μετά την έναρξη του πρώτου σταδίου του αγώνα, και ενώ το όχημα είχε ήδη περάσει τη γραμμή του τερματισμού. Μετά το δυστύχημα το ράλι Σπριντ Γκιμαράες, διακόπηκε.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Διεθνή