Ελλάδα

Τρέλανε κόσμο η πριγκίπισσα του Μπαχρέιν -Αγόρασε στην Ελούντα ρολόι αξίας 150 χιλιάδων ευρώ!

watch660.jpg

Καλές οι διακοπές και οι βελούδινες παραλίες της Ελούντας, αλλά φαίνεται πως η πριγκίπισσα-σύζυγος του Sheikh Abdulla Bin Isa Al Khalifa, γιος του Σουλτάνου του Μπαχρέιν, είχε και άλλες ασχολίες κατά την παραμονή τους στην Κρήτη.

Όπως γράφει το Cretaplus, η γυναίκα του πρίγκιπα δεν σταμάτησε να κάνει… επιδρομές στα καταστήματα και να ψωνίζει σωρηδόν ό,τι έβρισκε μπροστά της.

Την ημέρα αναχώρησης του πριγκιπικού ζευγαριού, μέλη της ασφάλειας τους, πέρασαν από το τελωνείο του αεροδρομίου Ηρακλείου, όπου δήλωσαν τις αγορές που είχε κάνει η σύζυγος του Sheikh Abdulla Bin Isa Al Khalifa, ώστε να εισπραχθεί το 23% του ΦΠΑ.

sheikh_abdulla_bin_isa_al_khalifa.jpg

Ο Sheikh Abdulla Bin Isa Al Khalifa

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creteplus ο τελωνειακός υπάλληλος κατά τον έλεγχο των αγορών, έμεινε… άφωνος όταν είδε ένα πανάκριβο ρολόι που είχε αγοράσει η πριγκίπισσα από κατάστημα-αλυσίδα κοσμηματοπωλείου στην Ελούντα, η αξία του οποίου προσέγγιζε τα … 150.000 ευρώ!

Το χρυσό ρολόι, διακοσμημένο από πολύτιμους λίθους, «θάμπωσε» τον τελωνειακό, ο οποίος έκανε βεβαίως τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιστραφεί στο πριγκιπικό ζεύγος ο ΦΠΑ ο οποίος ήταν 34.500 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα