Πολιτική

Τσαπανίδου σε Οικονόμου: Η υποκρισία σας περισσεύει

Δήλωση – απάντηση στα όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη εξέδωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η υποκρισία σας περισσεύει» και υπογραμμίζοντας ότι «θα μας κρίνουν οι πολίτες στην κάλπη».

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Κύριε Οικονόμου, η υποκρισία σας περισσεύει.

Πάει πολύ να μιλάτε για σεβασμό στους Θεσμούς, ενώ παρακολουθούσατε το μισό πολιτικό σύστημα, δημοσιογράφους και την ηγεσία του στρατεύματος.

Πάει πολύ να μιλάτε για στοχοποίηση δικαστών όταν κορυφαία στελέχη της παράταξης σας απειλούσαν με φυλακή και ότι «θα γδάρουν» δικαστικούς λειτουργούς.

Πάει πολύ να μιλάτε για στοχοποίηση δημοσιογράφων, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε από το βήμα της Βουλής «συμμορία» και «υπόκοσμο» δημοσιογράφους.

Για όλα τα παραπάνω η εισαγγελία ουδέποτε έδειξε την παραμικρή ευαισθησία, ανοίγοντας σήμερα έναν επικίνδυνο δρόμο ποινικοποίησης της πολιτικής.

Τέλος, εμείς έχουμε στο κόμμα μας στελέχη που έφεραν 250 εκ. ευρώ στο δημόσιο ταμείο ενώ εσείς επιμένετε να κρατάτε όσους το ζημίωσαν με απευθείας αναθέσεις.

Θα μας κρίνουν οι πολίτες στην κάλπη».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική