Πολιτική

Τσιόδρας: Χρειαζόμαστε μια εθνικά αξιόπιστη εκπροσώπηση της Ελλάδας στις ευρωεκλογές

Στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο μίλησε ο διευθυντής του γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Τσιόδρας. Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, «βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο 15ο Συνέδριό μας, σε μια συνάντηση γιορτής και μάχης».

«Για το ποια πρέπει να είναι η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, την καλύτερη απάντηση δίνει όσα έγιναν από το 2019 μέχρι σήμερα χάρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που μετέτρεψαν την Ελλάδα, από ουραγό σε πρωταγωνιστή. Πρωταγωνιστή, για το ταμείο ανάκαμψης, πρωταγωνιστή για το πράσινο πιστοποιητικό, πρωταγωνιστή στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, πρωταγωνιστή για μια κοινή αμυντική πολιτική», ανέφερε ο κ. Τσιόδρας.

Ολόκληρη η ομιλία του Δημήτρη Τσιόδρα

Ψήφος για καθαρό πολιτικο διάδρομο ως το 2027. Nεοδημοκράτισσες και Nεοδημοκράτες, ΟΝΝΕΔίτισσες και ΟΝΝΕΔίτες, μαχητες στην πρώτη γραμμή των μεγάλων αγώνων της παραταξης που σφράγισε την 3η Ελληνική Δημοκρατία και διαμόρφωσε την Ελλάδα της Ευρώπης! Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο 15ο Συνέδριό μας, σε μια συνάντηση γιορτής και μάχης. Γιορτής, για τα 50 χρόνια δημιουργίας, που συμπληρώνει φέτος η ΝΔ. Ταυτόχρονα, το Συνέδριό μας, είναι και συνάντηση μάχης. Κάτι παραπάνω από 60 ημέρες μας χωρίζουν από τις κάλπες των ευρωπαϊκών εκλογών.

Χρόνος ελάχιστος, μπροστά στα πολλά που πρέπει ως τότε να κάνουμε. Αλλά και χρόνος που, στην πολιτική, μοιάζει με αιώνας! Για το ποια πρέπει να είναι η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, την καλύτερη απάντηση δίνει όσα έγιναν από το 2019 μέχρι σήμερα χάρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που μετέτρεψαν την Ελλάδα, από ουραγό σε πρωταγωνιστή. Πρωταγωνιστή, για το ταμείο ανάκαμψης, πρωταγωνιστή για το πράσινο πιστοποιητικό, πρωταγωνιστή στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, πρωταγωνιστή για μια κοινή αμυντική πολιτική. Εμείς, η ΝΔ είμαστε η σταθερή ευρωπαϊκή φωνή της πατρίδας –η εγγύηση για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι η Eυρωπαϊκή Ενωση δεν είναι μόνο πεδίο συνεργασίας, αλλά και πεδίο εθνικών ανταγωνισμών. Πεδίο καθημερινής μάχης.

Εμείς ξέρουμε και μπορούμε να προωθήσουμε σταθερά τα εθνικά συμφέροντα στα κέντρα αποφάσεων, σε κάθε πεδίο και σε κάθε περίσταση που οι διακρατικοί ανταγωνισμοί κυριαρχούν. Σ’ αυτές τις 60κάτι ημέρες, θα βρεθούμε όλοι μαζί στον δρόμο του αγώνα, για να εξηγήσουμε ότι το Ευρωκοινοβούλιο παίρνει αποφάσεις κρίσιμες για την καθημερινότητά μας και για την πορεία της χώρας –αποφάσεις που αφορούν τη ζωή μας.

Καμμιά χαλαρή ψήφος δεν χωράει εδώ! Καμμιά ψήφος εύκολης διαμαρτυρίας δεν επιτρέπεται να στέλνει στις Βρυξέλλες ευρωβουλευτές που συκοφαντούν τη χώρα στην Ευρώπη, με άθλια ψηφίσματα, ζητώντας να διακοπεί η χρηματοδότησή της. Χρειαζόμαστε μια εθνικά αξιόπιστη εκπροσώπηση της Ελλάδας. Στις 9 Ιουνίου, οι πολίτες θα δώσουν ξανά τη νίκη, στη ΝΔ. Θα δώσουν συντριπτική απάντηση στους τυχοδιώκτες της αντιπολίτευσης, στην αδίστακτη τυμβωρυχία, στην τοξικότητα και στον ακραίο λαϊκισμό. Θα δώσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθαρό διάδρομο τριετίας, ως το 2027, για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν τη χώρα! Και θα στείλουν στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που ξέρουν να μάχονται. Πάμε μαζί, για μια μεγάλη νίκη σταθερότητας και εμπιστοσύνης.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική