Πολιτική

Τζάκρη: «Όλα τα ‘χε η Μαριορή» – Κασσελάκης: Όλες αυτές τις εκφράσεις πού τις βρίσκεις; – Δείτε βίντεο

Με δεύτερη ατάκα, που αν και δεν ήταν σοκαριστική, παρέμεινε δημώδης, «ξαναχτύπησε» η Θεοδώρα Τζάκρη, προκαλώντας τη γνήσια απορία του Στέφανου Κασσελάκη για τον… πλούτο, τρόπον τινά, των φράσεών της.

Το περιστατικό έγινε στην 30ή έκθεση Agrotica, όπου βρέθηκε ο κ. Κασσελάκης με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ενημερώθηκε σε περίπτερο για τις καινοτόμες εφαρμογές τον τομέα της γεωργικής ανάπτυξης.

Κάποια στιγμή, ο άνθρωπος στο περίπτερο άρχισε να μιλά για την αντιμετώπιση που είχε τα τελευταία χρόνια, με τον κ. Κασσελάκη να ρωτά «σας ειρωνεύτηκαν;» και να παίρνει την απάντηση «όχι ακριβώς».

Τότε ήταν που, όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε το politic.gr η Θεοδώρα Τζάκρη αποφάσισε να παρέμβει σε πιο λαϊκό τόνο, λέγοντας ότι τον αντιμετώπισαν με τη λογική του «Όλα τα είχε η Μαριορή».

Ο κ. Κασσελάκης γέλασε, κοίταξε προς την κυρία Τζάκρη και της είπε «Όλες αυτές τις εκφράσεις πού τις βρίσκεις; Όλο εκφράσεις είσαι τελευταία».

«Είναι μέσα από τον λαό είπε η Ράνια Θρασκιά και άλλοι παριστάμενοι ανέφεραν ότι η φράση προέρχεται από την κοινωνία. «Ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ» σχολίασε ο κ. Κασσελάκης.


Κασσελάκης σε Τζάκρη: «Πού τις βρίσκεις αυτές τις εκφράσεις»

Η απορία του κ. Κασσελάκη ασφαλώς αφορούσε και την περασμένη ατάκα της κυρίας Τζάκρη, που άφησε σύξυλους τους ακροατές, παραδεχόμενη ότι «η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο ‘’τον ήπιαμε’’».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική