Πολιτική

Τζιτζικώστας: Η Νέα Δημοκρατία μας, είναι η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών

Στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο μίλησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Όπως είπε, «αν κοιτάξουμε την μεγάλη εικόνα η ΝΔ σε αυτά τα 50 χρόνια είναι σταθερά αταλάντευτη στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Είναι στην πρώτη γραμμή, μαζί με τους πολίτες σε όλες τις μάχες της πατρίδας μας κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία, κρατώντας ψηλά τις αξίες και τα ιδανικά μας, βάζοντας πάνω από όλα την Ελλάδα».

«Η παράταξή μας, είναι η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών» είπε και τόνισε ότι «Η ΝΔ έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη, η ΝΔ είναι αυτή που μπορεί σήμερα να αλλάξει την Ευρώπη».

«Όσο πιο δυνατή είναι η ΝΔ σε αυτές τις κρίσιμες ευρωεκλογές και όσο πιο ισχυρό είναι το ΕΛΚ τόσο καλύτερη θα είναι η Ευρώπη την επόμενη ημέρα» σημείωσε. Μιλώντας για τις επικείμενες ευρωεκλογές ανέφερε και πρόσθεσε ότι «Η απάντηση δεν είναι η αποχή, δεν είναι η στροφή σε δυνάμεις που μιλούν για μαγικές λύσεις, αλλά επιδιώκουν την διάλυση. Η απάντηση που πρέπει να δώσουμε είναι ότι θέλουμε περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη και αυτή την Ευρώπη μπορεί να την διασφαλίσει μόνο η ΝΔ και το ΕΛΚ».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική