Πολιτική

Τζώρτζια Κεφαλά: Το αν το ντεκολτέ ή τα κίτρινα μαλλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας

Απαντήσεις σε όσα ακούστηκαν για την αμφίεση που επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση στη Βουλή κατά την τελετή ορκωμοσίας χθες, Δευτέρα, έδωσε η τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά με ανάρτησή της στο Facebook την οποία συνόδευσε με ένα βίντεο της ίδιας μέσα από τους χώρους του κοινοβουλίου.

«Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους αλλους. Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας» έγραψε στην ανάρτησή της η Τζώρτζια Κεφαλά.

Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα…

Posted by Georgia Kefala on Monday, July 3, 2023

Στο βίντεο η ίδια περιγράφει, επίσης, ότι «εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ».

«Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους» καταλήγει στο βίντεό της η Τζώρτζια Κεφαλά.

Οι φωτογραφίες της Τζώρτζια Κεφάλα στη Βουλή


kefala__3_


kefala__1_


kefala__2_

Τα σχόλια του Θάνου Τζήμερου

Είχαν προηγηθεί αναρτήσεις από τον Θάνο Τζήμερο στον λογαριασμό του στο twitter ο οποίος έβαλε στο στόχαστρό του την Τζώρτζια Κεφαλά λόγω της στυλιστικής της επιλογής στην ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και γνωστή τραγουδίστρια των «Μπλε» φόρεσε ένα κιμονό σε έντονο πράσινο χρώμα, μαύρη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ, μαύρα γυαλιά, σκουλαρίκια διαφορετικού σχήματος, ενώ τα μαλλιά της είχαν κίτρινη απόχρωση.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Τζώρτζιας Κεφαλά.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική