Πολιτική

Υπ. Οικονομικών: Ο κ. Τσίπρας στο ΣΔΟΕ ήθελε σκηνικό για την παράστασή του

77F066879069454BE51DFD93099BBF36.jpg «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το ΣΔΟΕ προκειμένου να εξασφαλίσει το κατάλληλο σκηνικό για την παράστασή του» αναφέρεται στην ανακοίνωση – απάντηση του υπουργείου Οικονομικών στα όσα είπε το μεσημέρι της Πέμπτης από τα γραφεία της υπηρεσίας ο Αλέξης Τσίπρας. «Το σενάριο ήταν ήδη έτοιμο και είχε διαρρεύσει από την Κουμουνδούρου από χθες» επισημαίνεται και τονίζεται ακόμα πως «Τα αποτελέσματα αυτά (σσ. του έργου της υπηρεσίας) το έχουν καταξιώσει στη συνείδηση των πολιτών και μόνο ο κ. Τσίπρας φαίνεται να τα αγνοεί ή να τα χρησιμοποιεί επιλεκτικά».

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το ΣΔΟΕ προκειμένου να εξασφαλίσει το κατάλληλο σκηνικό για την παράστασή του. Το σενάριο ήταν ήδη έτοιμο και είχε διαρρεύσει από την Κουμουνδούρου από χθες, είτε από απροσεξία είτε προκειμένου να δώσει μια πρόγευση. Επομένως, δεν χρειαζόταν την ενημέρωση για τις δηλώσεις του.

Το ΣΔΟΕ ανεπηρέαστο από οποιαδήποτε παρέμβαση, διεξάγει αγώνα για την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος, της απάτης και της διαφθοράς. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του έργου του, αποτυπώνονται στις μηνιαίες ανακοινώσεις-Δελτία του. Τα αποτελέσματα αυτά το έχουν καταξιώσει στη συνείδηση των πολιτών και μόνο ο κ. Τσίπρας φαίνεται να τα αγνοεί ή να τα χρησιμοποιεί επιλεκτικά.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική