24 Μαΐου 2020

Υπάρχει ο κροκόδειλος «Σήφης» ή είναι σικέ; Το στοίχημα δύο Κρητικών που κατέληξε σε πλούσιο τραπέζωμα [εικόνες]

sifis660_0.jpg

Ο κροκόδειλος «Σήφης» παραμένει ακόμα άπιαστος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει φύγει από την καθημερινότητα των κατοίκων του Ρεθύμνου. Μάλιστα, συχνά πυκνά βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους για να διασκεδάσουν τις ειδήσεις γύρω από το πασίγνωστο ερπετό.

Κάπως έτσι δύο κρητικοί επιχειρηματίες, φίλοι κατά τα λοιπά, έβαλαν στοίχημα για το αν υπάρχει πραγματικά ο κροκόδειλος ή όχι.

Όπως αναφέρει το Cretalive, ο ένας (Κώστας Μανιδάκης) πιστεύει πως το θέμα είναι ανύπαρκτο και ο «Σήφης» είναι μια είδηση σικέ. Ο άλλος (Μιχάλης Μαραγκάκης) θεωρεί πως τα βίντεο και οι μαρτυρίες πιστοποιούν για την ύπαρξη του κροκόδειλου.

Αλλά για να λυθεί ο…διχασμός- αφού κανένας δεν μπορούσε να…συναντηθεί με τον κροκόδειλο και να το πιστοποιήσει- συμφώνησαν ότι ‘το στοίχημα θα πληρωθεί εάν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου δεν έχει πιαστεί ο Σήφης’!

680x382_680_382_imagesmadeimagesremoteht

 

Το βράδυ της Πέμπτης ο κ.Μαραγκάκης…πλήρωσε το τραπέζι του στοιχήματος στον κ.Μανιδάκη και σε όλη τη συντροφιά, με επώνυμους Ηρακλειώτες οι οποίοι ήταν μάρτυρες στον στοιχηματισμό. Αρκετά χαρούμενος ο «νικητής» Κ.Μανιδάκης, αλλά και…κουλ ο ‘χαμένος’ Μ.Μαραγκάκης.

680x382_680_382_imagesmadeimagesremoteht

«Καλά είναι το πιο περίεργο στοίχημα που έχει πληρωθεί ποτέ! Ολοι ξέρουμε ότι κροκόδειλος υπάρχει και εσύ πληρώνεις για κάτι που έχεις…κερδίσει κατ ουσίαν;» πείραζαν τον κ.Μαραγκάκη οι συνδαιτυμόνες που αναρωτιόταν τι θα γίνει εάν…πιαστεί αύριο ο Σήφης.

680x382_680_382_imagesmadeimagesremoteht

«Α, τα έχουμε λύσει αυτά! Εάν πιαστεί που θα πιαστεί ο Κώστας θα πληρώσει…διπλάσιο το τραπέζι με πιο πολλούς καλεσμένους»!Ελλάδα