Πολιτική

Βαρεμένος για Έβρο: Έχουν βγει με τις καραμπίνες για να προστατεύσουν τις βίλες τους

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για επικίνδυνες καταστάσεις που εκτυλίσσονται στον Έβρο

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Βαρεμένου κατά τη διάρκεια παρέμβασής του σε πάνελ πρωινής ενημερωτικής εκπομπής.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που επικαλέστηκε τοπικό δημοσιογράφο, κάποιοι κάτοικοι της περιοχής του Έβρου «έχουν χτίσει παράνομα βίλες στον βιότοπο του Έβρου και βγήκαν με τις καραμπίνες να τις προστατεύσουν».

Ο Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε: «Αυτό το σόου που έχει στηθεί τώρα στον Έβρο είναι επικίνδυνο. Εμφανίστηκαν άνθρωποι με καραμπίνες, οι οποίοι λέει προστατεύουν τις περιουσίες τους…».

Και πρόσθεσε, επικαλούμενος τοπικό δημοσιογράφο: «Ο δημοσιογράφος αυτός είπε ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν χτίσει παράνομα στον βιότοπο του Έβρου βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατέψουν. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με αυτούς τους ανθρώπους».

Επίσης, σχολίασε τους χειρισμούς του πρωθυπουργού στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για «ανεπάρκεια και επιπολαιότητα σε μια σοβαρή κατάσταση» και «επικινδυνότητα». Όπως επισήμανε: «Είναι ένας πρωθυπουργός φτερό στον άνεμο των επικοινωνιολόγων. Πάει στον Έβρο για εξωτερικά γυρίσματα».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική