Πολιτική

Βαρβιτσιώτης: Fake news ότι φωτογραφήθηκα σε περιφραγμένο χώρο στην Ακρόπολη

Σάλος στα social media από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν – Τι απαντά ο ίδιος

Να διαψεύσει τα όσα του καταλογίζονται, πως δηλαδή βρέθηκε εντός περιφραγμένου χώρου στην Ακρόπολη και πάτησε πάνω σε μάρμαρα, επιχείρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Βαρβιτσιώτης κάνει λόγο για fake news και τονίζει πως ο ίδιος κινήθηκε στους χώρους που μπορεί να κινηθεί κάθε επισκέπτης.

Η ανάρτησή του:

«Τα fake news δεν έχουν τέλος. Κατά την παραμονή μου στην Ακρόπολη, το πρωί της Κυριακής, ουδέποτε μπήκα σε περιφραγμένο χώρο από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Κινήθηκα στους χώρους που κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να σταθεί και να φωτογραφηθεί. Αυτή είναι η αλήθεια!».

Τα fake news δεν έχουν τέλος. Κατά την παραμονή μου στην Ακρόπολη, το πρωί της Κυριακής, ουδέποτε μπήκα σε περιφραγμένο…

Posted by Miltiadis Varvitsiotis on Monday, May 10, 2021

Την ίδια ώρα, ωστόσο, σάλος έχει ξεσπάσει στα social media από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να βρίσκεται στην Ακρόπολη προκειμένου να φωτογραφηθεί.


varvitsiotis2


varvitsiotis3


varvitsiotis4


varvitsiotis5

Στην συνέχεια της φωτογράφισης ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το αποτέλεσμα.

Για πρώτη φορά γιορτάσαμε την Ημέρα της Ευρώπης με έπαρση της σημαίας της ΕΕ στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως. Η Ευρώπη είναι το σπίτι και σήμερα γιορτάζει τα 71 χρόνια.

Posted by Miltiadis Varvitsiotis on Sunday, May 9, 2021

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική