21 Οκτωβρίου 2021

Βασίλης Κικίλιας: Όλο αυτό το διάστημα με σημάδεψε ανεξίτηλα πολιτικά και ανθρώπινα

Στην τεράστια μάχη κατά του κορωνοϊού στην οποία βρέθηκε τους 18 απο τους 25 μηνες της θητείας του ως υπουργός Υγείας, αναφερθηκε ο απερχόμενος υπουργός Υγείας

Στη σκιά της επιδημίας και με το μήνυμα της αξίας του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού να στέλνεται με καθε τόνο και τρόπο από τα νυν και τα απερχόμενο στελέχη της ηγεσίας του υπουργείου Υγειας, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η καθιερωμένη τελετή παραλαβής -παράδοσης στην οδο Αριστοτέλους.

Στην τεράστια μάχη κατά του κορωνοϊού στην οποία βρέθηκε τους 18 απο τους 25 μηνες της θητείας του ως υπουργός Υγείας, αναφερθηκε ο απερχόμενος υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας.

«Με σημάδεψε ανεξίτηλα όλο αυτό το διάστημα, πολιτικά και ανθρώπινα. Ευχαριστώ όσους ηταν μαζί μας σε αυτή τη μάχη, από γιατρούς και νοσηλευτές, μέχρι τραπεζοκόμους και καθαριστριες», ειπε ο κ. Κικίλιας.

Πρόσθεσε ότι είναι βέβαιος  για τη συνέχιση του έργου και από τον διάδοχό του, τον νομικό κ. Θάνο Πλεύρη, -«τον φίλο μου τον Θάνο» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- καθώς παίζει μπάσκετ που ειναι κυρίως ομαδικό άθλημα.

Απο την πλευρά της, η υφυπουργός Ψυχικής Υγείας, κυρία Ζωή Ράπτη, συνεχάρη την απερχόμενη ηγεσία για ό,τι δρομολόγησε και κατάφερε εν μεσω της πρωτόγνωρης κατάστασης της επιδημιας και καλωσόρισε τον νεο υπουργό, κ. Θανο Πλευρη και την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, κυρία Ασημίνα Γκαγκα.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης – παραλαβής:


ygeias-paradosi__3_


ygeias-paradosi__4_


ygeias-paradosi__1_


ygeias-paradosi__2_


paradosi-ygeias__3_


paradosi-ygeias__4_


paradosi-ygeias__5_


paradosi-ygeias__1_


paradosi-ygeias__9_


paradosi-ygeias__8_


paradosi-ygeias__7_


paradosi-ygeias__6_Πολιτική