Πολιτική

Viral το κρυμμένο τασάκι κάτω από το γραφείο του Προέδρου της Κύπρου

Χθες στο προεδρικό μέγαρο στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του νέου Προέδρου της Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον προκάτοχο του Νίκο Αναστασιάδη.

Δεν χρειαζόντουσαν συστάσεις αφού υπήρξαν για πολλά χρόνια στενοί συνεργάτες και οι δύο γνωρίζουν καλά τα κατατόπια του προεδρικού γραφείου. Αυτό που δεν έλαβαν υπόψη ήταν οι γωνίες λήψης των φωτογραφιών. Έτσι λοιπόν στις φωτογραφίες βρέθηκε ένα «ορφανό» σταχτοδοχείο κάτω από το γραφείο του Προέδρου.


tasaki

Είναι γνωστό πως τόσο ο Νίκος Χριστοδουλίδης όσο και ο Νίκος Αναστασιάδης είναι χρόνια καπνιστές, αν και αποφεύγουν να καπνίζουν στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Επίσης όταν υπάρχουν κάμερες και φωτογραφικές μηχανές εξαφανίζουν όλα τα σύνεργα καπνίσματος (τσιγάρα, αναπτήρες, σταχτοδοχεία κλπ).

Η φωτογραφία έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το βασικό ερώτημα να αφορά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, ο οποίος φαίνεται να μην εφαρμόζεται στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πέραν αυτού δεν έλειψαν και τα σχόλια για το Νίκο Αναστασιάδη, στον οποίο είχε αποδοθεί στο παρελθόν η τάση να πετάει τασάκια όταν εκνευρίζεται. Αν και όλα πήγαν καλά στη συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, ίσως ο νέος πρόεδρος έκρυψε (ανεπιτυχώς) το τασάκι για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική