Πολιτική

Βίτσας για Πολάκη: Δεν έπρεπε να συνεχίσει την αντιπαράθεση με Χατζηνικολάου

Αποστάσεις από την υπόθεση Πολάκη και την αντιπαράθεσή του με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κράτησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1.

«Ο Παύλος δεν έπρεπε να συνεχίσει στην αντιπαράθεση με τον κ. Χατζηνικολάου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βίτσας.

Επιπλέον, σημείωσε πως ο Παύλος Πολάκης «είναι χρήσιμος γιατί είναι παθιασμένος με το κοινωνικό συμφέρον», ενώ συμπλήρωσε πως «ήταν τεράστιο λάθος η χρήση των φωτογραφιών των δημοσιογράφων».

«Έχει σημασία να κατανοήσει ότι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος» είπε ακόμη.

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «μας προβληματίζουν γιατί ξέρουμε ότι στις εκλογές δεν υπάρχει αδιευκρίνιστη ψήφος τα πάντα διευκρινίζονται. Μας προβληματίζει η απόσταση που κρατά ένα κομμάτι του κόσμου από τα πολιτικά πράγματα, καθώς απογοητεύεται από τον τρόπο που λειτουργούν οι πολιτικές δυνάμεις και ιεραρχούν τα βασικά προβλήματα».

«Όταν έχεις 57 νεκρούς και ανοιχτό το θέμα, το ζήτημα δεν είναι το πώς επέστρεψε ο Παύλος Πολάκης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε ο κ. Βίτσας.

Σχετικά με τις εκλογές και τι πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ για να προσελκύσει τους ψηφοφόρους, ανέφερε πως: «Υπάρχει ένα ζήτημα που πρέπει να επιμείνουμε και αυτό είναι το θέμα των προγραμματικών θέσεων».

«Ποια είναι η θέση μας για το τραπεζικό σύστημα. Πρέπει να μπει μια τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο; Πρέπει να υπάρξει καθολικό πρόγραμμα βελτίωσης του σιδηροδρόμου; Πώς θα έχουμε ένα σύγχρονο κράτος;» σημείωσε ο ίδιος.

Τέλος, σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες είπε: «Η πρότασή μας απευθύνεται προς το ΠΑΣΟΚ και το Μέρα25 ΛΑΕ».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική