8 Δεκεμβρίου 2022

Βορίδης: Εντυπωσιακό το πακέτο των μέτρων που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

«Δεν το περιμέναμε», είπε – Τι είπε για τις φοροελαφρύνσεις και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού – Δείτε βίντεο

Για την πορεία της οικονομίας επ’ αφορμής και των εξαγγελιών που έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ, μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, δήλωσε εντυπωσιασμένος λέγοντας πως «ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε». Εξήγησε, πως η καλή οικονομική διαχείριση της κυβέρνησης έδωσε δημοσιονομικό χώρο για φοροελαφρύνσεις, ενώ έκανε λόγο για «καταστροφολογική προσέγγιση» της αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε ηθική και ουσιαστική κρίση την πιστοποίηση του αποδεικτικού εμβολιασμού, ενώ αναφερόμενος στην υποχρεωτικότητα του μέτρου, είπε πως θα εξεταστεί ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.

Ερωτηθείς, τέλος, για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο κ. Βορίδης τόνισε πως «το Υπουργείο Εσωτερικών είναι πάντοτε έτοιμο, αλλά είναι επίσης απολύτως σαφές ότι δεν υπάρχουν (πρόωρες) εκλογές».

Ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε επίσης ηθική και ουσιαστική κρίση την πιστοποίηση του αποδεικτικού εμβολιασμού, ενώ αναφερόμενος στην υποχρεωτικότητα του μέτρου, είπε πως θα εξεταστεί ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.Πολιτική