6 Ιουλίου 2022

Βουλευτής ΝΔ: Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός επιμένει πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή το καλοκαίρι του 2023

Την ώρα που σύμφωνα με τον πρωθυπουργό θα γίνουν εκλογές στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή το καλοκαίρι του 2023, πολλά είναι τα σημάδια που «δείχνουν» πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.

Τα σενάρια που θέλουν πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ενισχύει και η δήλωση που έκανε ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγακας.

Ειδικότερα, ο ίδιος, μιλώντας στο Kontra24, έδωσε και συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις πρόωρες εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη.

Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή στιγμή για την παράταξή μας μετά από ένα καλοκαίρι που πιστεύουμε ότι θα είναι καλό με τον τουρισμό, θα βοηθήσει σημαντικά. Με τα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης, όπως είπαμε βγήκαμε από την ενισχυμένη εποπτεία».

Όπως ήταν φυσικό, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε σχετικά για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά και απάντησε: «Ο πρόεδρος μας διαψεύδει σε καθημερινή βάση με τις τοποθετήσεις του. Εκείνος αποφασίζει πότε θα πάμε σε εκλογές, όμως εκτιμώ και αισθάνομαι ότι θα γίνει έτσι».Πολιτική