10 Αυγούστου 2022

Βουλή: Εκνευρισμός Χαρδαλιά για την «εκτός τόπου και χρόνου» Τζάκρη – Ανέβηκαν οι τόνοi για τα εξοπλιστικά

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόμενη στο εξοπλιστικό πρόγραμμα μίλησε για χώρα «πελατάκι» και κατηγόρησε την κυβέρνηση για απευθείας αναθέσειςμε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας να της απαντάει πως «ολη αυτή η συμφωνία είναι ίσως η μόνη που δεν έχει κανένα μεσάζοντα και εσείς μιλάτε για πολιτικούς παπατζήδες»

Σφοδρή σύγκρουση είχε στην Βουλή ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζακρη.

Η αρχή έγινε όταν η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για χώρα «πελατάκι» και κατηγόρησε την κυβέρνηση για απευθείας αναθέσεις.

«Δεν ξέρω αν αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε συγνώμη γιατί καταστήσατε τη χώρα μας στο καλύτερο πελατάκι» είπε η κυρία Τζάκρη για να συνεχίσει «η πατρίδα δεν γίνεται δυνατή με τους χαρδαλιάδες να φωτογραφίζονται βάζοντας και από πίσω απευθείας αναθέσεις και τα σκάνδαλα να πέφτουν βροχή ούτε με τους μητσοτάκηδες και τις κουστωδίες διαφθοράς. Διεφθαρμένος και πατριώτης δεν γίνεται».

Απαντώντας ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι η κυρία Τζάκρη είναι «εκτός τόπου και χρόνου». «Δεν ξέρω ποιοι είστε εσείς και ποιοι είμαστε εμείς, πάντως σίγουρα εσείς είστε εκτός τόπου και χρόνου» υπογράμμισε για να εξηγήσει πως οι συμβάσεις εξοπλισμών έγινε με διακρατική συμφωνία. «Όλη αυτή η συμφωνία είναι ίσως η μόνη που δεν έχει κανένα μεσάζοντα και εσείς μιλάτε για πολιτικούς παπατζήδες» είπε. Παράλληλα, ο υφυπουργός κάλεσε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει τα περί «διεφθαρμένων μεσαζόντων».Πολιτική