Πολιτική

Βουλή: Επίθεση Ελληνικής Λύσης στο ΠΑΣΟΚ για την ψήφο των αποδήμων – «Μην είστε εύκολη λεία»

Μια απρόσμενη αντιπαράθεση είχαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνο Χήτα. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, επιτέθηκε από το βήμα της βουλής στο κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη, διότι έχει δηλώσει ότι θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την άρση όλων των περιορισμών στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

«Μην είστε εύκολη λεία», δήλωσε ο κ. Χήτας απευθυνόμενος προς τον Δημήτρη Μάντζο, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε την κριτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ να την συνεχίσει και στο νομοσχέδιο για τους Απόδημους και όχι «να παραδοθεί αμαχητί». Όπως είπε, θα έπρεπε να υπάρχει σύμπνοια των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ώστε να πιέσουν την κυβέρνηση να κάνει διορθώσεις στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί το απόγευμα της Τρίτης.

Ο κ. Χήτας, καταλόγισε επίσης, διγλωσσία στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ χαρακτήρισε «πετσωμένο» το κόμμα με μεγάλη κυβερνητική εμπειρία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «ότι παντού υπάρχει το ΠΑΣΟΚ».

Η απάντηση του βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ήταν άμεση. Παίρνοντας τον λόγο αμέσως μετά, σχολίασε με σκωπτικό τρόπο την αναδίπλωση των θέσεων της Ελληνικής Λύσης. Ανέφερε, ότι κατανοεί την δύσκολη θέση που βρίσκονται οι βουλευτές του Κυριάκου Βελόπουλου μετά την ξαφνική αλλαγή πλεύσης σε ένα εμβληματικό ζήτημα το οποίο συζητείται.

Αφού απέκρουσε τα περί «διγλωσσίας» των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μάντζος χαρακτήρισε «προκλητικό» τα όσα είπε προηγουμένως ο κ. Χήτας. Ζήτησε να παρακολουθεί καλύτερα τις τοποθετήσεις των βουλευτών του κόμματος, και πρόσθεσε ότι κατανοεί την δυσκολία του να παρακολουθεί τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο κ. Χήτας, αφού αριθμητικά υπερτερούν από το κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

«Είμαστε περισσότεροι, το καταλαβαίνω ότι καταβάλλετε προσπάθεια να μας παρακολουθήσετε», κατέληξε ο Δημήτρης Μάντζος.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική