4 Αυγούστου 2020

Βουλή: Μόνο η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μπογδάνος στην εθελοντική αιμοδοσία

Σχεδόν μηδαμινή η συμμετοχή των βουλευτών – Δείτε τις αναρτήσεις Όλγας Κεφαλογιάννη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου στα social media

Με ελάχιστη, δυστυχώς, συμμετοχή, από πλευράς βουλευτών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή, έπειτα από το σχετικό κάλεσμα που απηύθυνε ο Σύλλογος των Υπαλλήλων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αντίθετα, μεγάλη ήταν και φέτος η ανταπόκριση των εργαζομένων της Βουλής και των συνεργατών βουλευτών.

Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής, σε συνεργασία με την υπηρεσία αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να είναι οι μοναδικοί βουλευτές που έσπευσαν, για να δώσουν αίμα.

«Δίνοντας αίμα σώζεις ζωές. Στην εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή ανταποκρίθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι, δυστυχώς όμως ακόμα μία φορά ελάχιστοι συνάδερφοι. Εγώ θα δηλώνω πάντα παρούσα, με την ευχή η ανταπόκριση όλων να είναι κάποια στιγμή καθολική» έγραψε στο Twitter η Όλγα Κεφαλογιάννη, «ανεβάζοντας» και την σχετική φωτογραφία.

«Δεν πονάει, δεν παίρνει ώρα, δεν κοστίζει, σώζει ζωές ανωνύμως και αδιακρίτως, μπολιάζει με αγάπη. Κρίμα, που μόνο δύο βουλευτές συμμετείχαμε στη σημερινή αιμοδοσία στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου. Την επόμενη περισσότεροι!» έγραψε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα social media, προτρέποντας τους πολίτες να δίνουν αίμα.Πολιτική