Πολιτική

Χαμός στον τηλεοπτικό «αέρα»: Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Πλεύρη και Σκουρλέτη – Τους έβαλαν τις φωνές να σταματήσουν

Περισσότερο από το συνηθισμένο ανέβηκαν οι τόνοι στη σημερινή πρωινή εκπομπή του MEGA όταν εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. Μάλιστα, η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που οι δύο παρουσιαστές αδυνατούσαν να τους βάλουν «στοπ» και η Ανθή Βούλγαρη αναγκάστηκε να ανεβάσει κατά πολύ τον τόνο της φωνής της για να τους διακόψει μετά από αρκετή ώρα συστάσεων στον τηλεοπτική «αέρα».

Θάνος Πλεύρης και Πάνος Σκουρλέτης είχαν σκληρή πολιτική αντιπαράθεση για την στελέχωση των νοσοκομεiων και τις ελλείψεις. «Τείνει κάθε νοσοκομείο μας να γίνει “σταθμός Λάρισας”» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Υγείας να του απαντά να μην προσβάλλει νοσηλευτές και γιατρούς και ακολούθησε έντονος διάλογος.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Θάνος Πλεύρης: Προσβάλλετε γιατρούς και νοσηλευτές που λέτε τα νοσοκομεία μας “σταθμό Λάρισας”
Πάνος Σκουρλέτης: Το 50% των νοσηλευτών δεν είναι στη θέση τους
Θάνος Πλεύρης: Κάνετε μεγάλο λάθος
Πάνος Σκουρλέτης: Είστε ψεύτης
Θάνος Πλεύρης: Ψεύτης είστε εσείς
Πάνος Σκουρλέτης: Θα ακουστούν οι αλήθειες
Θάνος Πλεύρης: Είστε ψεύτης και λαϊκιστής. Για να δείξω πόσο άσχετος είστε, τι προϋπολογισμό είχατε για την υγεία; Ξέρετε;
Πάνος Σκουρλέτης: Θαυμάστε τον υπουργό!

«Ευχαριστώ που δεν μεροληπτείτε» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης προς την Ανθή Βούλγαρη όταν ζήτησε να δώσουν τον λόγο στον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Σαλαλέ. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκανε έκκληση «σας παρακαλώ γιατί δεν ακούτε; Θέλετε να διακόψουμε τη συζήτηση; Είναι ντροπή, δύο κορυφαία στελέχη, έμπειροι κοινοβουλευτικοί να μην σέβονται τον χρόνο».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crjhkg19u1a9)

«Λέει ανακρίβειες» είπε ο υπουργός Υγείας, με τον Πάνο Σκουρλέτη να προσθέτει «Δεν το αποδέχομαι, ο κ. Πλεύρης δυναμίτισε τη συζήτηση. Δεν δέχομαι ισοπεδωτική κριτική».

Με τη στιχομυθία να συνεχίζεται: 

Θάνος Πλεύρης: «Σας ενοχλεί ότι δίνουμε 1,4 δισ. παραπάνω»

Πάνος Σκουρλέτης: «Είστε τα μεγαλύτερα αρπακτικά των τελευταίων δεκαετιών. Παίξατε με την υγεία. Απευθείας αναθέσεις… Αυτά κάνατε».

Σε εκείνο το σημείο επήλθε η «έκρηξη» από την Ανθή Βούλγαρη η οποία έβαλε κυριολεκτικά τις φωνές προσπαθώντας να την ακούσει ο Πάνος Σκουρλέτης, προκειμένου να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του και να δοθεί ο λόγος στον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. «Κύριε Σκουρλέτη, σας παρακαλώ πολύ, κύριε Σκουρλέτη… σας παρακαλώ, επιτέλους» είπε αρχικά με τον Πάνο Σκουρλέτη να την κοιτάζει και να της απαντά «Μην μου υψώνετε εμένα τη φωνή».

«Σας υψώνω τη φωνή για να ακουστώ. Σας παρακαλώ, μη μου κάντε υποδείξεις και δεν απαντάτε. Πρέπει να απαντήσει και ο κύριος Σαλαλές», είπε φωνάζοντας η Ανθή Βούλγαρη.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crjhn2dvi0zt)

Στο τέλος της εκπομπής η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές: «Εγώ πριν κλείσουμε, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές, παίρνουμε πάρα πολλά μηνύματα, έχετε δίκιο, πρέπει από εδώ και στο εξής να καταλάβουν οι πολιτικοί ότι πρέπει να ακούγονται και όχι να φωνάζουν. Όσο για το εάν μεροληπτούμε, αυτό φαίνεται από τα ρεπορτάζ μας», είπε η Ανθή Βούλγαρη στην Κοινωνία Ώρα Mega.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική