Πολιτική

Χαρίτσης: «Το παρόν της Θεσσαλίας απαιτεί άμεση αποκατάσταση για τους πληγέντες»

Σε δήλωση on camera προέβη ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή την κατάθεση επίκαιρης ερώτησης προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη δήλωσή του, ο Αλέξης Χαρίτσης, αναφέρει τα εξής:

«Το παρόν της Θεσσαλίας απαιτεί άμεση αποκατάσταση για τους πληγέντες. Το μέλλον της Θεσσαλίας απαιτεί ολιστικό σχέδιο ανασυγκρότησης. Θα είμαστε η φωνή τους. Την περασμένη Τρίτη 2 Ιανουαρίου επισκέφτηκα την περιοχή της Θεσσαλίας και ενημερώθηκα από τους πλημμυροπαθείς για την τραγική κατάσταση που βιώνουν.

Όπως δεσμεύτηκα απέναντί τους, σήμερα κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει σε δύο κρίσιμα ζητήματα.

Πρώτον, σε ποια φάση βρίσκεται η υλοποίηση των μέτρων ανακούφισης των πληγέντων.

Δεύτερον, ποιο είναι το ολιστικό στρατηγικό σχέδιο που απαιτείται, έτσι ώστε η περιοχή να μην ξαναζήσει αντίστοιχες καταστροφές στο άμεσο μέλλον.

Παρά την επικοινωνιακή προπαγάνδα της κυβέρνησης, η πραγματικότητα είναι ότι το επιτελικό κράτος έχει καταρρεύσει. Και οι πολίτες της Θεσσαλίας έχουν αφεθεί αβοήθητοι να προσπαθούν μόνοι τους να ξαναστήσουν τη ζωή τους.

Η Νέα Αριστερά θα είναι η φωνή τους στο Κοινοβούλιο. Τόσο για τα αναγκαία μέτρα αποκατάστασης όσο και με τις προτάσεις της για ένα βιώσιμο, κοινωνικό και παραγωγικό μέλλον της περιοχής τους».

🟥 «Το παρόν της Θεσσαλίας απαιτεί άμεση αποκατάσταση για τους πληγέντες. Το μέλλον της Θεσσαλίας απαιτεί ολιστικό σχέδιο ανασυγκρότησης»

⭕ Την περασμένη Τρίτη 2 Ιανουαρίου επισκέφτηκα την περιοχή της Θεσσαλίας και ενημερώθηκα από τους πλημμυροπαθείς για την τραγική κατάσταση που βιώνουν.

🔴 Όπως δεσμεύτηκα απέναντί τους, σήμερα κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό.

❗Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει σε δύο κρίσιμα ζητήματα.
➡️Πρώτον, σε ποια φάση βρίσκεται η υλοποίηση των μέτρων ανακούφισης των πληγέντων και
➡️ δεύτερον, ποιο είναι το ολιστικό στρατηγικό σχέδιο που απαιτείται, έτσι ώστε η περιοχή να μην ξαναζήσει αντίστοιχες καταστροφές στο άμεσο μέλλον.

❗Παρά την επικοινωνιακή προπαγάνδα της κυβέρνησης, η πραγματικότητα είναι ότι το επιτελικό κράτος έχει καταρρεύσει. Και οι πολίτες της Θεσσαλίας έχουν αφεθεί αβοήθητοι να προσπαθούν μόνοι τους να ξαναστήσουν τη ζωή τους.

🔴 Η Νέα Αριστερά θα είναι η φωνή τους στο Κοινοβούλιο. Τόσο για τα αναγκαία μέτρα αποκατάστασης όσο και με τις προτάσεις της για ένα βιώσιμο, κοινωνικό και παραγωγικό μέλλον της περιοχής τους.

▶️ Δήλωση on camera του Προέδρου της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, για την κατάθεση επίκαιρης ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό

Posted by Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης on Monday, January 8, 2024

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική