31 Μαΐου 2020

Χατζηδάκης: Πρώτη κίνηση της ΝΔ η μείωση της φορολογίας

O αντιπρόεδρος της ΝΔ, επιτέθηκε στην Κυβέρνηση, λέγοντας ότι «μας είπαν ότι θα τα λύσει όλα με μια κίνηση, κάτι που ξέραμε ότι δεν πρόκειται να γίνει, όμως αντ΄ αυτού είδαμε ότι πολλά πράγματα έγιναν χειρότερα».

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι «πρέπει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, σεμνά και ταπεινά και με βάση τις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές».

Σε ότι αφορά το Ασφαλιστικό σημείωσε ότι «πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα αυτό που ισχύει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και αποτελεί και κατεύθυνση της ΕΕ, δηλαδή η ύπαρξη τριών πυλώνων ασφάλισης».

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε στη μάχη που θα δώσει το κόμμα του για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη νέα σχέση προσλήψεων-αποχωρήσεων στο Δημόσιο και τη μείωση των κρατικών δαπανών που θα οδηγήσει στην μείωση των φορολογικών βαρών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με τον Κωστή Χατζηδάκη να επισημαίνει ότι η μείωση της φορολογίας θα είναι η πρώτη κίνηση της ΝΔ, αν και όταν αυτή έλθει στην εξουσία.Πολιτική