7 Δεκεμβρίου 2022

Χατζηδάκης για εργασιακά: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσει απαγόρευση απολύσεων και άδειες σε γονείς

«Τι θα πουν στους εργαζομένους τους οποίους δήθεν υποστηρίζουν;», λέει σε ανάρτησή του

Με ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει τις νέες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τα εργασιακά ο Κωστής Χατζηδάκης εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την άρνησή του να συναινέσει.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Εργασίας σημειώνει χαρακτηριστικά πως τι νομοσχέδιο για τα εργασιακά εισάγει μέτρα για την Προστασία της Εργασίας για την ισορροπία επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής, σημειώνοντας πως αυτά είναι που θα καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παραθέτοντάς τα αναφέρει: «Άδεια πατρότητας 14 ημερών. Γονική άδεια 2 μήνες και για τους 2 γονείς πληρωμένη από ΟΑΕΔ. Άδεια φροντιστή 5 ημέρες. Ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας για γονείς παιδιών έως 12 ετών. Απαγόρευση απόλυσης πατέρα για 6 μήνες από τη γέννηση του κάθε παιδιού του».

Αναρωτιέται τέλος, «τι θα πουν στους εργαζομένους τους οποίους δήθεν υποστηρίζουν;»

Δείτε την ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη:


Τα μέτρα του νομοσχεδίου για την Προστασία της Εργασίας για την ισορροπία επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής

Αυτά είναι τα μέτρα του νομοσχεδίου για την Προστασία της Εργασίας για την ισορροπία επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής που ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσει με οργή και αγανάκτηση!

Άδεια πατρότητας 14 ημερών. Γονική άδεια 2 μήνες και για τους 2 γονείς πληρωμένη από ΟΑΕΔ. Άδεια φροντιστή 5 ημέρες. Ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας για γονείς παιδιών έως 12 ετών. Απαγόρευση απόλυσης πατέρα για 6 μήνες από τη γέννηση του κάθε παιδιού του.

Τι θα πουν στους εργαζομένους τους οποίους δήθεν υποστηρίζουν;

Posted by Kostis Hatzidakis on Wednesday, June 9, 2021Πολιτική