Πολιτική

Χατζηβασιλείου για υποψηφιότητα Καραμανλή: Στις αντιπροσωπευτικές δημοκρατίες, οι πολίτες επιλέγουν ποιος θα τους εκπροσωπεί

Στη στάση του παραιτηθέντος υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη αλλά και τη συζήτηση που γίνεται σχετικά με το ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές αναφέρθηκε ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου.

«Οι συμπολίτες μου νιώθουν δικαίως θυμό και περιμένουν την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους. Η στάση του Κώστα Καραμανλή τον τιμά και αυτό αναγνωρίζεται από όλους» ανέφερε ο κ. Χατζηβασιλείου ο οποίος εκλέγεται στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τον Κώστα Καραμανλή.

Ειδικά, δε, μετά από ερώτηση στον ΣΚΑΪ για το ότι ο κ. Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Χατζηβασιλείου απάντησε «σας είπα ότι η στάση του τον τιμά. Στις αντιπροσωπευτικές δημοκρατίες, οι πολίτες επιλέγουν ποιος θα τους εκπροσωπεί».

Για την περίπτωση του Κώστα Καραμανλή είχε ρωτηθεί πριν από δύο ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, και είχε απαντήσει «από την πλευρά της ΝΔ και του κύριου Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές»

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική