Οικονομία

Ξεκίνησε στο Λονδίνο το «9ο Ετήσιο Roadshow» του Χρηματιστηρίου Αθηνών

585FE6831E3F08DEDDDA346A52D75028.jpg Ξεκινά σήμερα το 9ο Ετήσιο Roadshow των εισηγμένων εταιρειών που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών στο Λονδίνο, όπου αναμένεται να μεταβούν στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Γ. Ζανιάς.

Τα στελέχη των 31 εισηγμένων εταιρειών που συμμετέχουν στο εφετινό «roadshow» αναμένεται να έχουν πάνω από 1.000 συναντήσεις με στελέχη 300 διεθνών funds και με διαχειριστές κεφαλαίων στους οποίους θα παρουσιάσουν τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεών τους.

Οι εισηγμένες που θα συμμετέχουν στο εφετινό roadshow είναι οι εξής: Εθνική, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Τράπεζα Αττικής, Aegean Airlines, Ελλάκτωρ, Σωληνουργεία Κορίνθου, Eurobank Properties, Folli Follie, Fourlis, Frigoglass, ΓΕΚ- Τέρνα, Τέρνα Ενεργειακή, ΕΧΑΕ, Ελληνικά Πετρέλαια, Ιντραλότ, Κρι- Κρι, Lamda Development, ΜIG, ΜΕΤΚΑ, MLS Πληροφορική, Μότορ Οϊλ, Μυτιληναίος, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Πλαίσιο, ΔΕΗ, Πλαστικά Θράκης, Τιτάν, Ελλ. Τεχνοδομική- Άνεμος.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Οικονομία