7 Δεκεμβρίου 2022

Χριστοδουλάκης: Ο Μητσοτάκης τρέχει πίσω από τα γεγονότα, αρκετά πια με τα λόγια χωρίς περιεχόμενο

«Μέτρα με μεγάλη καθυστέρηση, αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης που δημιούργησε η αποτυχία και η ατολμία του», σχολιάζει σχετικά με το διάγγελμα του πρωθυπουργού ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής

«Ο κ. Μητσοτάκης και σήμερα τρέχει πίσω από τα γεγονότα. Μέτρα με μεγάλη καθυστέρηση, αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης που δημιούργησε η αποτυχία και η ατολμία του», αναφέρει στη δήλωσή του σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης. 

Όπως λέει ο κύριος Χριστοδουλάκης ο πρωθυπουργός «μιλά για ένα νέο ΕΣΥ ενώ στην πράξη το απαξιώνει. Και εμπαίζει τους υγειονομικούς, δηλώνοντας ότι δήθεν είναι δίπλα τους».

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής συνεχίζει λέγοντας ότι «Ο κ. Τσίπρας εμμένει στη γνωστή αδιέξοδη λογική του. Μία αξιωματική αντιπολίτευση που αποτελεί την ανάστροφη εικόνα της κυβέρνησης. Που αδυνατεί να πείσει και να δώσει λύσεις».

«ΝΔ και Σύριζα, αρνούνται την αναγκαία συνεννόηση και συνευθύνη, για να συγκροτηθεί και να γίνει πράξη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας. Θα τους κρίνουν οι πολίτες», τονίζει.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης λέει ότι «εμείς ως Κίνημα Αλλαγής επιμένουμε» και παραθέτει τις θέσεις του κόμματός του: «Στηρίζουμε τους εμβολιασμούς, ζητούμε την υποχρεωτικότητα σε κρίσιμες επαγγελματικές κατηγορίες. Επιμένουμε στην ανάγκη ελέγχων για την τήρηση των μέτρων, και στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα μέσα μεταφοράς και στα σχολεία.

Επιμένουμε στην ενίσχυση του ΕΣΥ που δοκιμάζεται και επιτέλους στην έμπρακτη στήριξη των λειτουργών του, που ως τώρα έχουν μείνει στο χειροκρότημα».

«Αρκετά πια με τα αδιέξοδα διαγγέλματα. Αρκετά πια με τα λόγια χωρίς περιεχόμενο. Κουράζουν και απογοητεύουν τους πολίτες. Η Ελληνική κοινωνία απαιτεί πράξεις. Και για αυτές, την ευθύνη έχει η κυβέρνηση», καταλήγει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης .Πολιτική