26 Σεπτεμβρίου 2021

Χριστοδουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ με υπεύθυνη στάση στην πανδημία, έβαλε πλάτη ώστε να σταθεί όρθια η κοινωνία

«Ως Κίνημα Αλλαγής προτείνουμε πολύ συγκεκριμένα και κοστολογημένα μέτρα» τόνισε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής – «Εκτός από μια αντιπολίτευση που προτείνει, θα πρέπει να υπάρχει και μια κυβέρνηση διατεθειμένη να ακούει»

«Το Κίνημα Αλλαγής από την πρώτη στιγμή επέλεξε μια στάση σοβαρή, συνεπή και υπεύθυνη, όχι βάζοντας πλάτη στη κυβέρνηση, αλλά βάζοντας πλάτη στη προσπάθεια που έκανε η ελληνική κοινωνία να σταθεί όρθια στην πολύ δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε», τόνισε ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στη πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, «Από τις 6».

Ο κ. Χριστοδουλάκης επεσήμανε ότι δεν είναι σωστή η σύγκριση των στοιχείων του περσινού Μαρτίου με το τι συμβαίνει σήμερα εξηγώντας πώς «καλώς κλείσαμε πέρσι τον Μάρτιο και προλάβαμε τη διασπορά του ιού, αλλά πολύ κακώς από την άλλη, που αμέσως μετά, δεν ελήφθησαν και τα αντίστοιχα μέτρα για να στηριχθεί το ΕΣΥ, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και η πραγματική οικονομία». Συμπλήρωσε πως ήταν αποτυχημένη η στρατηγική που στην πράξη έφερε το μεγαλύτερο σε διάρκεια lockdown στη χώρα μας σε σχέση με όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, έχοντας «πληρώσει» όμως και ένα πολύ μεγάλο τίμημα και κόστος στην πραγματική οικονομία.

«Ως Κίνημα Αλλαγής προτείνουμε πολύ συγκεκριμένα και κοστολογημένα μέτρα. Όμως, εκτός από μια αντιπολίτευση που προτείνει, θα πρέπει να υπάρχει και μια κυβέρνηση διατεθειμένη να ακούει», υπογράμμισε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.Πολιτική