26 Νοεμβρίου 2020

Χρυσοχοΐδης για 14χρονο μαθητή: Δεν απαγορεύτηκε ποτέ στο αγόρι να δει τη μητέρα του

Για την κράτηση του 14χρονου μαθητή στη ΓΑΔΑ μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη – «Του επετράπησαν πολλές επισκέψεις και του επετράπησαν τα πάντα» τόνισε

Σε όσα υποστήριξε ο 14χρονος μαθητής, ο οποίος συνελήφθη σε μαθητικό συλλαλλητήριο και κρατήθηκε τρεις μέρες στη ΓΑΔΑ, απάντησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Κανείς δεν θέλει να κυνηγά 14χρονους. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί είναι γονείς και το ξέρουν αυτό. Η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη, με απόφαση της οποίας ζητήθηκε η κράτηση των παιδιών», ξεκαθάρισε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Ο υπουργός έκανε λόγο για «επανάληψη του γνωστού παλαιότατου φαινομένου του μικροκομματικού εμπορίου, από ορισμένους», που όπως είπε, «ασκούνται στα ξεδιάντροπα ψέμματα».

«Δεν απομονώθηκε κανένας νεαρός από την οικογένειά του και τη νομική του υπεράσπιση. Δεν απαγορεύτηκε ποτέ στο αγόρι αυτό να δει τη μητέρα του και τον δικηγόρο του. Του επετράπησαν πολλές επισκέψεις και του επετράπησαν τα πάντα», ξεκαθάρισε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, κάνοντας λόγο για «πονετικά παραμύθια, στηριγμένα στο ξεδιάντροπο ψέμα, που ξετυλίχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες», κατέληξε.


Χρυσοχοΐδης για υπόθεση 14χρονουΠολιτική