Πολιτική

Χωμενίδης και Τατσόπουλος στηρίζουν Σαββόπουλο: «Διάφοροι ο,τινάνοι τον βρίζουν»

Θέση υπέρ του Διονύση Σαββόπουλου πήραν οι συγγραφείς Χρήστος Χωμενίδης και Πέτρος Τατσόπουλος, μετά τις επικρίσεις που διατύπωσε η Έλενα Ακρίτα, ο Νίκος Μπίστης και ο Παύλος Πολάκης κατά του συνθέτη, με αφορμή τη δήλωσή του για τις εκλογές, ότι ελπίζει να δει αυτοδύναμη τη ΝΔ.

«Από όταν ήμουν είκοσι χρονών, διάφοροι ο,τινάνοι βρίζουν τον Διονύση Σαββόπουλο. Πόσο βαρετό. Πόσο βαρετοί…», σχολίασε ο Χρήστος Χωμενίδης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Από όταν ήμουν είκοσι χρονών, διάφοροι ο,τινάνοι βρίζουν τον Διονύση Σαββόπουλο.

Πόσο βαρετό. Πόσο βαρετοί…

Posted by Χρήστος Α. Χωμενίδης on Tuesday, May 16, 2023

Τη στήριξή του στον Σαββόπουλο διατύπωσε και ο Πέτρος Τατσόπουλος, σε ανάρτησή του στην οποία απευθύνεται και στην Έλενα Ακρίτα. «Το τι θα ψηφίσει ο Διονύσης το 2023, δεν θα το θυμάται κανένας σε τριάντα χρόνια. Κάτι μου λέει, όμως, ότι τη “Συννεφούλα” θα την τραγουδούν ακόμη», έγραψε. 

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου

«Μια από τις πιο αποκρουστικές παρενέργειες στη συμπεριφορά όσω εμπλέκονται στην ενεργό πολιτική(δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) είναι η εθελούσια συναισθηματική αναλγησία. Αδερφικοί φίλοι φθάνουν στο σημείο να “μην μιλιούνται” επειδή σε κάποιες εκλογές, κάπου, κάποτε, βρίσκονται κομματικά αντιμέτωποι. Θυμάμαι με πόση οργή αντέδρασα το 2017, λίγες μόλις ώρες μετά τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη, όταν η τότε υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, από όλα τα επιτεύγματα του λατρεμένου δημιουργού, θεώρησε σκόπιμο να μην μνημονεύσει τη στάση του… στο δημοψήφισμα του 2015. Σήμερα, ένα προσφιλές μου πρόσωπο, η Έλενα Ακρίτα, είπε πικρά λόγια για ένα άλλο προσφιλές μου πρόσωπο, τον Διονύση Σαββόπουλο, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί με τη δημόσια δήλωσή του για την ψήφο του. Έλενά μου, το τι θα ψηφίσει ο Διονύσης το 2023, δεν θα το θυμάται κανένας σε τριάντα χρόνια. Κάτι μου λέει, όμως, ότι τη “Συννεφούλα” θα την τραγουδούν ακόμη. Με την αγάπη μου”».

Posted by Petros Tatsopoulos on Tuesday, May 16, 2023

«Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω»

Η Έλενα Ακρίτα, σε ανάρτησή της για τις δηλώσεις της, εξέφρασε την επιθυμία να του επιστρέψει τον δίσκο που της είχε αφιερώσει, ενώ σε δεύτερη ανάρτησή της επιτέθηκε σε όσους επέκριναν τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Τάνια Τσανακλίδου, τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Νατάσα Μποφίλιου και σημείωσε: «Κάνε μου τη χάρη που οι ακροδεξιοί λατρέψατε ξαφνικά τα τραγούδια του Σαββόπουλου λες και τα ξέρατε από χτες».

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπίστης υπογράμμισε: «Δεν χρειαζόταν η στήριξη στον Μητσοτάκη και την ΝΔ για να καταλάβουμε ότι έχεις ένα πρόβλημα με τα νιάτα σου», ενώ ανέφερε με νόημα: «Αχ βρε Νιόνιο, τι κρίμα, ξέραμε ότι η πλατεία σου είναι άδεια από πάθος».

Σε πιο ακραίους τόνους κινήθηκε ο Παύλος Πολάκης. «Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος ! Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!», έγραψε.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική