21 Οκτωβρίου 2020

Χυδαία επίθεση Βελόπουλου κατά Τσιόδρα: «Είναι ένα παιδάκι που παίρνει λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες»

«Βγαίνει ο κ. Σύψας και ο κ.Τσιόδρας και παίρνουν λεφτά από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες»

Νέα επίθεση με ευθύτατες καταγγελίες για χρηματισμό απο φαρμακευτικές εταιρείες εξαπέλυσε απο το βήμα της Ολομέλειας κατά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αλλά και του κ. Νίκου Σύψα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Είναι ένα παιδάκι, καθηγητής πανεπιστημίου είναι βέβαια ο άνθρωπος, που βγαίνει στον Σκαι και παίρνει έργα από φαρμακοβιομηχανίες. Εχω εδώ αποφάσεις που λένε για 150 χιλ ευρώ. Βγαίνει ο κ. Σύψας και ο κ.Τσιόδρας και παίρνουν λεφτά από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες. Δεν υπάρχει θέμα ηθικό όταν υποστηρίζουν εμβόλια αυτών των εταιρειών; Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και έκλεισαν την οικονομίας της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης διαφήμισε αμφιλεγόμενη αλοιφή ως αποτελεσματική για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου.

Πέραν αυτών και σχεδόν κατόπιν εορτής ο κ. Βελόπουλος εμφανίστηκε αντίθετος με τους περιορισμούς που τέθηκαν για την αναχαίτιση της πανδημίας. «Γίναμε δούλοι ενός αόρατου εχθρού. Αυτός ο φόβος εξαπλώνεται με τη δική σας συνδρομή από τα κανάλια. Μεταφέρετε παντού τον φόβο. Κάθε χρόνο έχουμε 360.000 πνιγμούς σε πισίνες στην Αμερική, να κλείσουμε τις πισίνες; Είναι λογική να κλείσει μια ολόκληρη χώρα επειδή τα θύματα είναι περίπου ίδια με τον ιό της γρίπης; 37 επιστήμονες με επιστολή τους λένε ότι είναι απαράδεκτο να λέγεται ότι μεταδίδεται ένας κορονοΐός και με την θεία κοινωνία , ο οποίος μπορεί να μην μεταδίδεται κιόλας».

Ειδήσεις σήμερα:

Απονομή βραβείου Νόμπελ στον Τσιόδρα προτείνει ο πρώην υπουργός Υγείας Γ. Σούρλας

Εκκλησία της Αμερικής: Επαναλειτουργούν οι ενορίες και ανοίγουν ξανά οι ναοί

Πώς η αγορά της Ουχάν έπαιξε ρόλο στο ξέσπασμα της πανδημίαςΠολιτική