Τη θέση ότι η σημερινή κυβέρνηση παρέλαβε «μία διαλυμένη κατάσταση» διατυπώνει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, επικαλούμενο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή».

Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, «σε ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινή”, δημοσιεύονται φωτογραφίες με την κατάσταση των σταθμών που παραδόθηκαν το 2019, με την αλλαγή της κυβέρνησης, σε σχέση με την τωρινή κατάσταση. Προκύπτει, με ακλόνητα πειστήρια, ότι παραλήφθηκε μία διαλυμένη κατάσταση η οποία συνεχίζει να ανατάσσεται με γοργούς ρυθμούς. Δυστυχώς, το τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν από την ολοκλήρωση των έργων που αναμένεται στο τέλος Σεπτεμβρίου με πλήρη τηλεδιοίκηση όλου του κύριου άξονα».

Το δημοσίευμα της «Καθημερινής» για την κατάσταση των σταθμών
Καταλήγοντας, το υπουργείο επισημαίνει ότι «με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, θα συνεχίσει την προσπάθεια να έρθουν στο φως τα αίτια και οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, να επανεκκινήσει με ασφάλεια ο σιδηρόδρομος και να ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο η αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας του δικτύου».

Αποσπάσματα που επισυνάπτει το υπ. Υποδομών και Μεταφορών:

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Selected