21 Σεπτεμβρίου 2021

Yπόθεση της Novartis: Καταθέτει ο Παπασταύρου – Μάρτυρας στην ανάκριση με κατηγορούμενο τον Παπαγγελόπουλο

«Είμαι εδώ για να σταματήσει η δολοφονία χαρακτήρων για πολιτικές σκοπιμότητες», ειπε προσερχόμενος στον Άρειο Πάγο

Νέα στοιχεία αναμένεται να καταθέσει ο 54χρόνος Σταύρος Παπασταύρου στην ανακρίτριας του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου (περί ευθύνης υπουργών) για την υπόθεση της Novartis Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Ο εξ΄ απορρήτων του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, προσήλθε σήμερα στο δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υφυπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο ο κ. Παπασταύρου δήλωσε: «Πριν έξι χρόνια επιχειρήθηκε λυσσαλέα η ποινική μου καταδίκη με πολιτικές σκοπιμότητες. Χρειάστηκε να περάσουν έξι ολόκληρα χρόνια ώστε η σκευωρία να καταπέσει. Κατέπεσε. Με σειρά δικαστικών αποφάσεων όπου με δικαίωσαν πλήρως. Αλλά σήμερα δε θα μιλήσω για εμένα.

Θα καταθέσω ως μάρτυρας στην ανάκριση με κατηγορούμενο το Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τους οργανωμένους σκευωρούς και θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

Μόνο τότε θα υπάρχει ελπίδα να μη βρεθεί άλλος στη θέση μου, να μην υπάρξει ξανά υπόθεση Παπασταύρου, να σταματήσει η δολοφονία χαρακτήρων για πολιτικές σκοπιμότητες που είναι τόσο επιζήμια για τον τόπο μας».Πολιτική