30 Ιανουαρίου 2023

Υπουργείο Παιδείας: Το spot του ΣΥΡΙΖΑ για τα πανεπιστήμια εξηγεί γιατί οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν τη ΝΔ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδιώκει να κάνει ξανά τα ΑΕΙ εστίες αναομίας και να επεαφέρει την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκαπίδευση με βαθμό 1 και 2 στα 20, επισημαίνει το υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωσή του για το πέμπτο βίντεο από την καμπάνια «Χάου Του» που ανέβασε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και αφορά την… φοιτητική ζωή.

Συγκεκριμένα, στην απάντησή του το γραφείο τύπου του υπουργείου Παιδείας για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την τριτοβάθμια εκπαίδευση αναφέρει:

Το spot του ΣΥΡΙΖΑ για την τριτοβάθμια εκπαίδευση εξηγεί γιατί οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως αποκαλύπτει, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει την επιστροφή στο αποτυχημένο κυβερνητικό του παρελθόν.

Θέλει και πάλι εστίες ανομίας στα ΑΕΙ. Θέλει να καταργήσει τις αλλαγές που άνοιξαν νέους ορίζοντες στους φοιτητές μας. Θέλει εισαγωγή στα πανεπιστήμια με βαθμό 1 και 2 στα 20, αδιαφορώντας για το μέλλον νέων ανθρώπων που γνωρίζει οτι δεν θα αποφοιτήσουν ποτέ.

Με αυξημένη χρηματοδότηση, αναβαθμισμένο ακαδημαϊκό περιβάλλον, περισσότερη αυτονομία, ενίσχυση της έρευνας, διεθνείς συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, διπλά πτυχία, εσωτερικό Erasmus, 50% έως 100% αύξηση στο φοιτητικό επίδομα στέγης, τα πανεπιστήμια μας προχωρούν μπροστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ μένει πίσω.Πολιτική

Εγγραφή στο newsletter

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα