Πολιτική

Υπουργείο Τουρισμού: «Τεράστια συγκίνηση που επιστρέφω σε γνώριμα μέρη» είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη

Στην Όλγα Κεφαλογιάννη και την Έλενα Ράπτη παρέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Ιωάννα Δρέττα το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Τουρισμού.

Η νέα υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη δεν έκρυψε την συγκίνησή της για την επιστροφή της στο συγκεκριμένο υπουργείο. «Είναι τεράστια η συγκίνησή μου που είμαι πάλι εδώ στα γνώριμα και ωραία μέρη. Επιστρέφω σε ένα χώρο για να υπηρετήσω με όλες τις δυνάμεις τον πιο κρίσιμο, παραγωγικό και δημιουργικό τομέα της ελληνικής οικονομίας» τόνισε.

«Βλέπω μπροστά μου ανθρώπους που γνωρίζω καλά και εκτιμώ πολύ. Βρεθήκαμε μαζί σε σκληρές συνθήκες. Αγωνιστήκαμε για να αναστήσουμε τον τουρισμό από τη βαθιά κρίση που περνούσε το 2012. Υιοθετήσαμε μια επιθετική πολιτική τουριστικής διπλωματίας που είχε στόχο την αλλαγή του αρνητικού κλίματος που επικρατούσε για την Ελλάδα τότε στο εξωτερικό» πρόσθεσε η υπουργός Τουρισμού.

«Ήμουν και είμαι πολύ περήφανη για αυτήν την επιτυχία και ένα πράγμα που πήρα φεύγοντας ήταν η εκτίμηση για το ήθος και την εργατικότητα του στελεχιακού δυναμικού του υπουργείου και του ΕΟΤ. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής αλλά ομαδικής δουλειάς» σημείωσε, τονίζοντας ότι «ο τουρισμός θέλει να κρατάς γερά το τιμόνι».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική