Πολιτική

Υπουργικό συμβούλιο: Τα περαστικά Μητσοτάκη στον Καραμανλή για τον κορωνοϊό

Συνομίλησαν κατά την έναρξη της συνεδρίασης – Πώς περιέγραψε την εμπειρία ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών

«Περαστικά» στον Κώστα Αχ. Καραμανλή ευχήθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών την ώρα που ξεκίνησε η συνεδρίαση λέγοντας «φαντάζομαι πως είστε σε καλή διάθεση». «Χαίρετε άκρας υγείας αν εξαιρέσετε τη διάγνωση, ή όχι;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Από πλευράς του ο Κώστας Καραμανλής απάντησε πως είναι καλά στην υγεία του και πως το μόνο που βιώνει είναι λίγος πονοκέφαλος. «Σαν μία μικρή ίωση» είπε.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να ευχηθούμε περαστικά στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών. Τον βλέπω. Περαστικά κύριε Υπουργέ. Φαντάζομαι ότι είστε σε καλή διάθεση, χαίρετε άκρας υγείας αν εξαιρέσετε τη διάγνωση, ή όχι;

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Ναι, ναι, με λίγο πονοκέφαλο, αλλά σαν μικρή ίωση.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πολύ ωραία.

Υπενθυμίζεται πως θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε χθες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής για το νομοσχέδιο που αφορά στο νέο τρόπο χορήγησης αδειών οδήγησης  όταν πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα του rapid test.  H συνεδρίαση της Επιτροπής διακόπηκε και ο υπουργός Μεταφορών υποβλήθηκε στη συνέχεια σε μοριακό τεστ το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική