Πολιτική

Ζαχαριάδης «αδειάζει» Ξυδάκη για το σύνδρομο της Στοκχόλμης: Να μην πυροβολούμε τα πόδια μας

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα μεσαίους μεγέθους παραδέχθηκε σε σημερινές του δηλώσεις ο Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Ζαχαριάδης ο οποίος δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στον βόρειο Τομέα Αττικής υποστήριξε ότι «ο Τσίπρας έπαιξε ρόλο σπουδαίο αυτό το κόμμα να πάει από το 4, στο 16, στο 27, στο 35, στο 36, στο 31, στο 20. Ένα κόμμα μεσαίου μεγέθους σήμερα, μεγάλο τα προηγούμενα χρόνια. Και θα παίξει ρόλο να γίνει μεγάλο ξανά».

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαριάδη ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι ένα κόμμα με πολύ ισχυρή ηγεσία και με πολύ ισχυρή προσωπικότητα ηγέτη». Και συνέχισε, λέγοντας για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα: «τον τιμά το γεγονός ότι μετά από μια πολύ οδυνηρή ήττα και σε πολιτικό επίπεδο και σε προσωπικό επίπεδο, είναι μπροστά, είναι όρθιος, μας εμψυχώνει όλους και μας οδηγεί». 

Κληθείς να σχολιάσει την προ ημερών δήλωση του Νίκου Ξυδάκη περί συνδρόμου Στοκχόλμης των ψηφοφόρων ο κ. Ζαχαριάδης «άδειασε» το στέλεχος του κόμματός του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο λαός δεν έχει Σύνδρομο της Στοκχόλμης, το θέμα είναι να μην το έχουμε και εμείς. Να μην πυροβολούμε τα πόδια μας».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csw534kofvdt)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική