29 Σεπτεμβρίου 2022

Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ): «Θα υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας»!

Στο στόχαστρο του βουλευτή της ΝΔ και υπεύθυνου διεθνών σχέσεων του κυβερνώντος κόμματος Τάσου Χατζηβασιλείου, βρέθηκε εκ νέου σήμερα ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. 

Ο μουσουλμάνος βουλευτής, που προ ημερών απασχόλησε και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή την εκλογή ψευδομουφτή στην Ξάνθη, έδωσε συνέντευξη στην τουρκική τηλεόραση και έσπευσε να διαβεβαιώσει τους συνομιλητές του ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα διακιώματα της τουρκικής (σ.σ. έτσι την αποκάλεσε ) μειονότητας στη Δυτική θράκη!

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της ΝΔ. Ο βουλευτής του κόμματος Τάσος Χατζηβασιλείου σε ανάρτηση του την οποία συνοδεύει και από το σχετικό βίντεο σημειώνει: «Ο βουλευτής Ξάνθης του @syriza_gr Χουσεΐν Ζεΐμπέκ δηλώνει στην τουρκική τηλεόραση: «Θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας». Επιτέλους, γιατί κόμματα της αντιπολίτευσης δείχνουν ανοχή σε τέτοιες απαράδεκτες τοποθετήσεις βουλευτών τους;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ παρέστη σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής με «ομογενείς» από την Ξάνθη, ενόψει της εκλογής ψευδομουφτή και είχε φωτογραφηθεί με στελέχη του τουρκικού προξενείου.

Δείτε την ανάρτηση του Τάσου ΧατζηβασιλείουΠολιτική