Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου για συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Αν τους βάλεις στον Όλυμπο, μόνους τους, θα κάνουν φράξια με τον ίσκιο τους!

Μια φράση από δήλωση του Νίκου Κωνσταντόπουλου, του πρώην προέδρου του Συνασπισμού, τον Νοέμβριο του 2023, επέλεξε η Πλεύση Ελευθερίας να σχολιάσει όσα συνέβησαν στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια του 4ου συνεδρίου.

Όπως υπενθυμίζει το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ είχε δηλώσει για τον ΣΥΡΙΖΑ πως «αν τους βάλεις στον Όλυμπο, μόνους τους, θα κάνουν φράξια με τον ίσκιο τους!».

«Πιο εύστοχα από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο δεν θα μπορούσε να περιγράψει κανείς αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’αυτό ανακαλούμε τα από 22/11/23 προφητικά λόγια του» επισημαίνει η Πλεύση Ελευθερίας στην ανακοίνωση της.

👉”… Αν τους βάλεις στον Όλυμπο, μόνους τους, θα κάνουν φράξια με τον ίσκιο τους!” 🔝

Πιο εύστοχα από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο δεν θα μπορούσε να περιγράψει κανείς αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’αυτό ανακαλούμε τα από 22/11/23 προφητικά λόγια του.

📌 Αποκαλυπτική της υποκριτικής στάσης του ΣΥΡΙΖΑ η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη την ώρα που όλη η Ελλάδα θυμάται το έγκλημα των Τεμπών, εκείνος από το Facebook θυμάται την “εικονική” διαγραφή του, έναν χρόνο πριν, τότε που ο Τσίπρας, μέσα στον σπαραγμό των ημερών, με το βλέμμα στις εκλογές, την άλλαξε όπως το όχι στο δημοψήφισμα.

📌 Δεν ξεχνάμε άλλωστε τη σύμπραξη ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για να βγει η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou από την εξεταστική επιτροπή για τα #Τέμπη.

⏰Μέχρι το Facebook να θυμίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στη #Βουλή η #Πλεύση_Ελευθερίας θα είναι εκεί κάθε μέρα η μοναδική πραγματική #αντιπολίτευση✌😉

#Πλεύση_Ελευθερίας
#Ζωή_Κωνσταντοπούλου
#αντιπολίτευση_υπεράσπισης
#κοιτάμε_μπροστά

Posted by Πλεύση Ελευθερίας on Monday, February 26, 2024

Παράλληλα το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπολύει επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη επισημαίνοντας ότι «αποκαλυπτική της υποκριτικής στάσης του ΣΥΡΙΖΑ η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη την ώρα που όλη η Ελλάδα θυμάται το έγκλημα των Τεμπών, εκείνος από το Facebook θυμάται την “εικονική” διαγραφή του, έναν χρόνο πριν, τότε που ο Τσίπρας, μέσα στον σπαραγμό των ημερών, με το βλέμμα στις εκλογές, την άλλαξε όπως το όχι στο δημοψήφισμα. Δεν ξεχνάμε άλλωστε τη σύμπραξη ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για να βγει η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou από την εξεταστική επιτροπή για τα #Τέμπη».

«Μέχρι το Facebook να θυμίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στη #Βουλή η #Πλεύση_Ελευθερίας θα είναι εκεί κάθε μέρα η μοναδική πραγματική #αντιπολίτευση» καταλήγει η ανάρτηση του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική