UncategorizedΟ Νεοδημοκράτης

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΚΑΜΕΡΕΣ

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς χτες πραγματοποίησε , την κεντρική ομιλία του ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι περίπου 200 παρευρισκόμενοι είχαν την <<τύχη >> να καταγραφεί η παρουσία τους ,από πολυπληθές συνεργείο αποτελούμενο απο 7 κάμερες εκ των οποίων η μια ήταν κάμερα γερανός!

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι τέτοια συνεργεία καλύπτουν συνήθως χιλιάδες κόσμου ,( ενδεχομένως να υπέθεσε οτι θα παρευρίσκονταν  σε μια τόσο μικρή  αίθουσα)attached_image0.jpg

Όπως είπε ο κ. Τζιτζικώστας η χώρα είχε μπει σε θετική τροχιά, ωστόσο η πολιτική που άσκησε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας έφερε χρόνια πίσω.

Σ’ όλη  τη διάρκεια της ομιλίας του άφηνε  αιχμές για τους υπόλοιπους υποψηφίους αρχηγούς, ενώ επιχείρησε για άλλη μια φόρα να δώσει  απαντήσεις (στ΄ αναπάντητα ) στα περί ασυμβίμβαστου της υποψηφιότητάς του.Επίσης τόνισε ότι “για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή, επειδή βλέπω πολλούς έτοιμους να κάνουν σημαία την μία ή την άλλη γνώμη, αγνοώντας το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας, ξεχνώντας σκόπιμα την πρόσφατη ιστορία της χώρας. Δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο για τον Πρωθυπουργό. Είναι τόσο σαφές, τόσο ξεκάθαρο. Καταλαβαίνω την αγωνία των μηχανισμών της ακινησίας, αλλά δεν θα αλλάξουμε και το Σύνταγμα για να ησυχάσουν. Όσο πλησιάζει η 22α Νοεμβρίου τόσο δυναμώνουν οι επιθέσεις τους, να είστε όμως βέβαιοι για ένα πράγμα: Ο πόλεμος αυτός δεν με τρομάζει, αντίθετα ατσαλώνει τη θέλησή μου να τα αλλάξουμε όλα”.

Σύμφωνα με την άποψη του  κ. Τζιτζικώστα “κανένας από τους συνυποψήφιούς του  δεν δέχτηκε τη λάσπη που έχει δεχτεί εκείνος¨. Τώρα πως θεωρείται λάσπη η αναφορά στο γεγονός οτι δεν είναι  βουλευτής και δεν επιτρέπεται για τα επόμενα χρόνια να γίνει,μάλλον κανείς δε το κατάλαβε…  όπως επίσης κανείς  δε κατάλαβε , σε τι εξυπηρετούσε η υπερβολική και σίγουρα δαπανηρή  κάλυψη με τόσες κάμερες για μια τόσο μικρή συγκέντρωση..

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Uncategorized