27 Νοεμβρίου 2020

Ανέκδοτο: Αλέξης Τσίπρας ο φίλος των επενδύσεων

sofia_loukeri_elliniko.jpg

Γράφει η Σοφία Λουκέρη, Υποψήφια Βουλευτής Α’ Αθηνών ΝΔ

Δεν πέρασαν παρά μόνο δύο εβδομάδες από τη ρητή δέσμευση του προέδρου της ΝΔ ότι οι τρεις εκκρεμείς υπουργικές αποφάσεις για την εκκίνηση της επένδυσης στο Ελληνικό θα ξεμπλοκάρουν μέσα στις πρώτες μέρες της διακυβέρνησης της ΝΔ, και ξαφνικά κινητοποιήθηκε ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός ώστε να προλάβει, άρον άρον, να φανεί ότι τάχα προωθεί το πρότζεκτ Ελληνικό.

Οι άνθρωποι που πολέμησαν χυδαία κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία, οι άνθρωποι που έβαλαν εμπόδια στα όνειρα όλων όσων ήθελαν να μείνουν και να δημιουργήσουν στην χώρα μας. Εκείνοι που μετέτρεψαν το κράτος όχι απλά σε συνέταιρο κάθε αυτοαπασχολούμενου, αλλά σε φορολογικό του δυνάστη, ανεβάζοντας τους φόρους ακόμη και στο 100% του συνολικού του εισοδήματος. Εκείνοι που επι των ημερών τους κηρύχθηκε ολόκληρος ο Δήμος του Πειραιά σε αρχαιολογική ζώνη, προκειμένου να σταματήσουν τα σχέδια ανάπτυξης της COSCO που προσφέρει αρχικό μισθό 1.200€ σε δεκάδες χιλιάδες νέους εργαζόμενους. Ναι αυτοί οι άνθρωποι, 7 ημέρες πριν τις εκλογές, παριστάνουν τους φίλους των επενδύσεων!

Τι και αν ο Ελληνικός λαός στις ευρωεκλογές τους απέδειξε πως δεν πρέπει να υποτιμούν τη νοημοσύνη του, εκείνοι συνεχίζουν απτόητοι!

Είναι βέβαιο πως γνωρίζουν ότι θα χάσουν, εκείνο στο οποίο ποντάρουν είναι στο να ψαλιδίσουν την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να έρθει το χάος της απλής αναλογικής.

Χάνουν την εξουσία και θέλουν να θυσιάσουν την χώρα, σε μια απέλπιδη προσπάθεια να μείνουν εκείνοι ρυθμιστές της πολιτικής ζωής. Έκκληση προς όλους. Καμία ψήφος χαμένη.Ο Νεοδημοκράτης