Ο Νεοδημοκράτης

Απόλυτη συσπείρωση στη βάση της Ν.Δ. -Παρέλαση υπουργών στη Λάρισα

Παρέλαση υπουργών στη Λάρισα όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Κωστής Χατζηδάκης (φωτ.) και ο Νίκος Δένδιας (προσκεκλημένος του Μάξιμου Χαρακόπουλου) άλωσαν τον νομό της Θεσσαλίας και αποτέλεσαν τον καλύτερο προπομπό της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αναμένεται στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει, με αφορμή τις υπουργικές επισκέψεις, είναι αναμφισβήτητα ο εντυπωσιακός βαθμός συσπείρωσης της κομματικής βάσης της Ν.Δ. ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Ολα τα στελέχη του κόμματος είναι πλέον αποφασισμένα να δώσουν τον πιο δυνατό αγώνα των τελευταίων ετών και να μην επιτρέψουν κανενός είδους πισωγύρισμα, μας εξηγούσε έμπειρο κομματικό στέλεχος της τοπικής Ν.Δ. Και προφανώς λέει την αλήθεια, αν συμπεράνουμε από τη συμμετοχή του στελεχιακού δυναμικού της Ν.Δ. στον Νομό Λάρισας σε όλες τις κομματικές και μη εκδηλώσεις.

Το πιο ενδιαφέρον όμως παρασκηνιακό στοιχείο των τελευταίων ημερών είναι η καταγραφή πλήρους αδυναμίας να εκφραστεί στελεχιακά οποιοδήποτε κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Ανθρωποι που είχαν υπηρετήσει στο παρελθόν την τοπική ΝΔ. και έχουν εκφράσει το τελευταίο διάστημα την απογοήτευση τους για κάποιες κυβερνητικές πολιτικές ή συμπεριφορές φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να στηρίξουν εκ νέου την κυβέρνηση Μητσοτάκη ή στη χειρότερη περίπτωση να μείνουν σπίτι τους. Ισως για τον λόγο αυτό ο βαθμός αισιοδοξίας των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα πολλαπλασιάζεται με γεωμετρικούς ρυθμούς.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ο Νεοδημοκράτης