20 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν είναι “αντιεξουσιαστές”, κοινοί ποινικοί κακοποιοί είναι, άεργοι τεμπέληδες ληστές

Οι εγκληματικές ενέργειες της νέας μορφής της Ελληνικής τρομοκρατίας, επιχειρείται από την αριστερά να δικαιολογηθούν υπο έναν ιδεολογικό μανδύα. Συνεχώς ακους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμη και Δημοσιογράφους να αναφέρονται σε αυτούς ως “αντιεξουσιαστές”, ως “αντάρτες πόλεων” και άλλους τέτοιους χαρακτηρισμούς που επι της ουσίας επιχειρούν να ξεπλύνουν την δράση τους.

Ήρθε η ώρα όμως να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν πρόκειται για επαναστάτες αριστερούς ή αντάρτες πόλεων.

Κοινοί ποινικοί κακοποιοί είναι, που ανατινάζουν ΑΤΜ για ρευστό, ληστεύουν χρηματαποστολές, κλέβουν χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων, απαγάγουν πλούσιους για λύτρα, κτλ, ώστε να χρηματοδοτήσουν τη διαβίωση τους-τις συνεχείς μετακινήσεις τους-την εκπαίδευση τους-την αγορά αξιόπιστου εξοπλισμού από τη μαύρη αγορά-την προσάρτηση νέων μελών.

Δεν έχουν κανένα μακρόπνοο στρατηγικό σχέδιο βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου του κοινωνικού συνόλου στην Ελλάδα, κανέναν πολιτικό βραχίωνα επιρροής, καμία διείσδυση σε κοινωνικούς συνεταιρισμούς, κανέναν κώδικα τιμής, καμία αίσθηση καθήκοντος.

Πλήρης αναρχία κυριαρχεί στα μυαλά και στις ενέργειες τους.

Είναι άεργοι τεμπέληδες που δεν επιθυμούν να κοπιάσουν για το μηνιαίο εισόδημα τους, κι απλά το κλέβουν εφευρίσκοντας πομπώδη ιδεοληπτικά παραληρήματα για να απενοχοποιήσουν τα εγκλήματα τους.

Και η θέση τους βρίσκεται στην φυλακή με ποινές παραδειγματισμού.Ο Νεοδημοκράτης