22 Ιουλίου 2019

Δώστε του μια κουβέρτα μην αρρωστήσει και αυτός στη φυλακή

profulakisteoi-o-giannos-papantoniou-kai-i-suzugos-tou

Γράφει η Σοφία Λουκέρη

Προφυλακιστέος λοιπόν ο Γιάννος Παπαντωνίου. Ο δεύτερος Υπουργός Εθνικής Αμύνης που διαβαίνει το κατώφλι των φυλακών για μίζες που φέρεται να έλαβε στο πλαίσιο εξοπλιστικού προγράμματος. Η εκτιμώμενη ζημία υπερβαίνει σύμφωνα με τη δικογραφία τα 400.000.000€.

Πρώτος ΥΕΘΑ (και παραλίγο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και γιατί όχι και Πρωθυπουργός) ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος πλέον έχει καταδικαστεί αμετάκλητα από την Ελληνική δικαιοσύνη.

Μπροστά σε τέτοια περιστατικά, δεν χωράνε πολλά λόγια.

Θλίψη και οργή σε κυριεύουν, όταν σκέφτεσαι πόσα δισεκατομμύρια κόστισαν σε όλους μας, πολιτικά καθάρματα πως βούτηξαν όχι το δάχτυλο, αλλά βυθίστηκαν ολόκληροι στο μέλι.

Μπορεί η σημερινή κυβέρνηση να επιχειρεί παρεμβάσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη για τη δίωξη πολιτικών της αντιπάλων, ανευ στοιχείων και εγκλημάτων, όμως πρέπει να διακρίνουμε τα περιστατικά για να μην δίνουμε την ευκαιρία σε ενόχους, να επικαλούνται… «πολιτικές διώξεις».

Δεν μπορεί κανείς να συγκρίνει τις αόριστες καταθέσεις κουκουλοφόρων στο πλαίσιο της έρευνας για ενδεχόμενο χρηματισμό πολιτικών προσώπων από τη Novartis, με ζεστά εκατομμύρια που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς και δεν μπορεί για αυτά να δικαιολογηθεί η προέλευση τους.

Προφυλακιστέος λοιπόν ο Γιάννος, εν αναμονή της δίκης του.

Ας ελπίσουμε μόνο να μην αρρωστήσει και αυτός…

ΥΓ: Άραγε ο Κώστας Σημίτης ως Πρωθυπουργός των συγκεκριμένων υπουργών, δεν είχε καταλάβει τίποτα; (Χαμπάρι;)

ΥΓ 2 : Τα ορφανά δυστυχώς του Σημίτη, σήμερα ξανά κυβερνούν με άλλο όνομα και σύμβολο.Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image