22 Απριλίου 2021

Εξαφανίστηκε από το site του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφία του Λιγνάδη από εκδήλωση του 2019!

Στην προσφιλή του τακτική παραποίησης και εξαφάνισης φωτογραφιών φαίνεται πως προστρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την omadaalithias.gr, μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί με την παραποιημένη φωτογραφία από περσινή παράσταση στην Επίδαυρο στην οποία εμφανίζεται ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του, η Λίνα Μενδώνη, ο Δημήτρης Λιγνάδης που συνοδεύει άρθρο της Αυγής και εμφανίζεται κομμένη “εξαφανίζοντας” την πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Λυδία Κονιόρδου, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επανέρχεται δριμύτερο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, στο θέμα για την εκδήλωση που είχε διοργανώσει το 2019 ο ευρωβουλευτής του κόμματος Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο και συμμετείχε και ο Λιγνάδης, έχει αφαιρεθεί η φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ηθοποιός μαζί με τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην ημερίδα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 11 Δεκεμβρίου του 2019, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, διοργάνωσε εκδήλωση για τον πολιτισμό. Καλεσμένος μεταξύ αλλων ηθοποιών ήταν και ο Δημήτρης Λιγνάδης, μιλώντας για την βιωματική διδασκαλία και την εκπαίδευση μέσω του θεάτρου.

Για την παραπάνω εκδήλωση υπάρχει και αντίστοιχο θέμα στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ στις 20 Δεκεμβρίου 2019 με τίτλο: “«Τέχνη, Πολιτική και Κοινωνία: Όταν οι Καλλιτέχνες Αλλάζουν τον Κόσμο. Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον»: Εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο​”Ο Νεοδημοκράτης