6 Δεκεμβρίου 2020

Έλληνες εναντίον Ελλήνων με εντολή Αλέξη Τσίπρα

tsipras_syntagma.jpgΓράφει η Σοφία Λουκέρη*

Τα όσα συνέβησαν χθες στην πλατεία Συντάγματος ήταν η τελική απόδειξη που χρειαζόντουσαν και οι τελευταίοι καλοπροαίρετοι για να αντιληφθούν το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς.

Μια αυταρχική κυβέρνηση με αυτοσκοπό την εξουσία που δεν δίστασε να δώσει εντολή στους Έλληνες αστυνομικούς να ψεκάσουν με ληγμένα χημικά ηλικιωμένες γυναίκες και μικρά παιδιά. Έλληνες εναντίον Ελλήνων με εντολή Αλέξη Τσίπρα.

Ο δυνατός παλμός της χθεσινής συγκέντρωσης, το φρόνημα των απλών Ελλήνων που δώσαμε το παρών στο Σύνταγμα για να υπερασπιστούμε τα όσια και τα ιερά του Έθνους μας έφτασε ως ωστικό κύμα μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου, όπου ένας τρομαγμένος ανθρωπάκος που μετράει τις τελευταίες ημέρες του στην εξουσία έδειξε για άλλη μια φορά το πόσο αδίστακτος είναι.

Δεν θα τον κρίνει μόνο η ιστορία, θα τον κρίνουμε εμείς, η σιωπηλή πλειοψηφία που βαρέθηκε να παραμένει σιωπηλή και η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού θα είναι ένοχος.
Όσο για τις φωνές συμπατριωτών μας που ζητούν από χθες παραίτηση των Βουλευτών της ΝΔ, παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και ενέργειες εκτός του πλαισίου του Συντάγματος τους καταλαβαίνουμε, η οργή είναι μεγάλη και μας κυριεύει.

Δεν είναι όμως δυνατόν η Νέα Δημοκρατία να νομιμοποιήσει την εκτροπή. Δεν θα κάνουμε τη χάρη στον Αλέξη Τσίπρα να μιλά για αντισυνταγματική συμπεριφορά και δεν θα νομιμοποιήσουμε τις δικές του αντιδημοκρατικές ενέργειες.

Η Δημοκρατία θα νικήσει, οι Έλληνες θα νικήσουμε και ότι και να κάνουν τον Οκτώβριο στη χειρότερη θα φύγουν και δεν θα επιστρέψουν ποτέ.

*H Σοφία Λουκέρη είναι Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Οδοντίατρος & Εκδότρια της εφημερίδας “ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ”Ο Νεοδημοκράτης