25 Οκτωβρίου 2020

Ενώ ο Κυρανάκης δίνει μάχες για τη ΝΔ, κάποιοι Εκδότες λένε τον Πολάκη «Κύριο»!

Θα πρέπει αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Πατρίδα μας, όσοι πραγματικά στηρίζουν την παράταξη & την κυβέρνηση, επιτέλους  να το δείξουν εμπράκτως και να σταματήσουν να παίζουν το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιώντας αυτούς που κάνουν την σκληρή δουλειά.

Τι έγινε χθες λοιπόν στην προανακριτική;

Ο ΣΥΡΙΖΑ για ακόμη μια φορά, διά των μαρτύρων Βουλευτών του, απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για το παραδικαστικό κύκλωμα που είχε στήσει επί κυβερνήσεως του.

Αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις για συμφωνίες που έγιναν γραπτώς, εντός του Μεγάρου Μαξίμου από Εκδότες & Επιχειρηματίες και οι οποίες, άκουσον άκουσον, προέβλεπαν με ακρίβεια την έκδοση δικαστικών αποφάσεων, εντός συγκεκριμένων ημερομηνιών!

Αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις συγκλονιστικές καταγγελίες Δικαστικών Λειτουργών, αναφορικά με το σχέδιο που είχαν καταστρώσει προκειμένου να οδηγήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους στη φυλακή!

Βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και όμως, συμπεριφέρονται λες και δεν έγινε τίποτα!

Η γραμμή της Κουμουνδούρου, λες και απευθύνεται σε Ιθαγενείς, για ακόμη μια φορά η συνηθισμένη: «Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, δεν κάναμε τίποτα, εσείς 40 χρόνια…» κτλ κτλ.

Μέσα σε όλο αυτό το θέατρο, ενός ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται εμφανώς σε πανικό, υπάρχουν κάποιοι Βουλευτές, οι οποίοι σηκώνουν το βάρος της τεκμηρίωσης ενός σημαντικότατου κατηγορητηρίου. Βουλευτές που αδιαφόρησαν για τις κραυγές των κατηγορουμένων και εστίασαν στα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν όσους επιχείρησαν την κατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου, στο Ειδικό Δικαστήριο. (δεν είναι προφανώς μόνο ο Παπαγγελόπουλος)

Αυτούς λοιπόν τους Βουλευτές, χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αν είσαι Συριζαίος Βουλευτής είναι αναμενόμενο να τους θεωρείς εχθρούς σου.

Είναι αναμενόμενο να βρίσουν, να απειλήσουν, να συκοφαντήσουν, ακόμη και να χειροδικήσουν, αφού πρόκειται για Χρυσαυγίτες με «κουλτουριάρικο» μανδύα. Δεν θα περίμενε προφανώς κανείς, να παραδεχθούν τα εγκλήματα τους και να αναζητήσουν τη συγχώρεση.

Δεν επιτέθηκαν όμως μόνο αυτοί στον Κυρανάκη, με αφορμή το show αποπροσανατολισμού που στήθηκε χθες στην προανακριτική.

Το περιστατικό αξιοποίησαν -και συνεχίζουν μέχρι αυτή την ώρα- και κάποιοι εντός της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και φίλα προσκείμενοι –υποτίθεται- Δημοσιογράφοι, που για τους δικούς τους λόγους, φαίνεται πως δεν επιθυμούν το μαχαίρι να φτάσει στο κόκαλο.

Να είναι η αιτία πως ο Παπαγγελόπουλος -που τώρα κατηγορείται για βαρύτατα κακουργήματα- αναδείχθηκε από την Νέα Δημοκρατία, πριν πρόθυμα αποδεχθεί την βρόμικη δουλειά που του ανέθεσε ο Τσίπρας; Να τον θεωρούν ακόμη φίλο τους;

Να είναι η αιτία πως ο Παπαγγελόπουλος ενδεχομένως έχει ράμματα και για τη δική τους γούνα;

Να εμπλέκονται και οι ίδιοι σε σκοτεινές συμφωνίες, που κράτησαν στην εξουσία επί 4.5 χρόνια την χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο;

Να φοβούνται, πως η ανάδειξη της αλήθειας για τη σκευωρία της Novartis θα ενισχύσει τον ήδη παντοδύναμο Κυριάκο Μητσοτάκη;

Ποιος ξέρει; Ένα το μόνο σίγουρο. Ο Κυρανάκης δεν τραμπούκισε κανέναν, δε προκάλεσε κανένα επεισόδιο. Όπως όλα τα τελευταία χρόνια υπερασπίζεται με πάθος την αλήθεια της παράταξης, τις ιδέες μας, την Δικαιοσύνη και τώρα ως Κοινοβουλευτικός έμπρακτα την ίδια την Δημοκρατία.

Κατήγορος είναι, όχι Κατηγορούμενος!

Έχετε δει ποτέ έναν Εισαγγελέα να βρίζει και να απειλεί έναν δολοφόνο;

Γιατί να το κάνει ο Κυρανάκης;Ο Νεοδημοκράτης